menu

ophelis my stuff

Design opberg box van ophelis, moderne look en makkelijk mee te nemen.

Design opbergbox my stuff

Ophelis my stuff is een trendy vorm van opbergruimte voor persoonlijke gebruiksvoorwerpen en documenten. Makkelijk mee te nemen en goed toepasbaar in concepten voor desksharing of flexwerkers.

De design opbergbox kan na een werkdag worden opgeborgen in een lockerkast, of op een plank worden geplaatst.

Voordelen

  • Leuke organisatietool
  • Makkelijk mee te nemen
  • Praktisch bij concepten voor het delen van een bureau
  • Optioneel voor montage onder de tafel
  • Optioneel met deksel (niet afsluitbaar)

Eigenschappen

My Stuff

Deze design opbergbox heeft optioneel een aantal handige gadgets zoals onder andere verdelers voor interne indeling en een deksel. Dit alles van hetzelfde materiaal als de opberg box.

Tevens bestaat er een mogelijkheid om de opberg box als lade onder de tafel te schuiven, waar de box eventueel ook vergrendeld kan worden middels een geïntegreerd slot. Uitgerust met een draagriem. Met “my stuff” kunt u uw spullen  bij u dragen en gemakkelijk van werktafel naar werktafel transporteren.

design opbergbox

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis my stuff

Documentatie en informatie

Scroll naar top