ophelis ladeblokken

Houten ladeblokken ophelis, leverbaar in diverse uitvoeringen

Houten ladeblokken ophelis

Deze ladenblokken zijn er in een veelvoud aan varianten; verrijdbaar, bureau hoog of als persoonlijke Pick-Up, allen in diverse uitvoeringen, maten, kleuren en met een grote variatie aan handgreep oplossingen.

De ladeblokken ophelis zijn leverbaar met diverse frontale handgrepen of laterale handgrepen. Lateraal betekent dat er op de fronten geen handgrepen zitten, dus optisch greeploos.

Houten ladeblokken ophelis kunnen worden uitgevoerd met een zitkussen, deze kunnen o.a. worden ingezet voor als mobiele zitplaats bij kortstondige besprekingen of overleg direct bij de werkplek.

Bij gebruik van een ladeblok met zitkussen adviseren wij een greeploos ladeblok met een diepte van 60cm. dit met het oog op het zitgemak.

Design + Concept: ophelis ProductLab

Eigenschappen

Persoonlijke Pick Up

De Persoonlijke Pick Up is bedoeld als vervanging van het ladeblok dit met het oog op het feit dat we tegenwoordig in vele gevallen niet beschikken over een vaste werkplek, denkt u maar aan de nieuwe manieren van werken.

Een Persoonlijke Pick Up is een verrijdbare bergruimte die snel een eenvoudig naar elke werkplek kan worden meegenomen en na gebruik in de daarvoor bestemde plek kan worden geretourneerd.
De Pick Up is vrij organiseerbaar en standaard voorzien van slot.

Voor catering gebruik zijn er speciale uitvoeringen.

houten ladeblokken ophelis

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis ladeblokken

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top