ophelis ladeblokken 

Houten ladeblokken ophelis in diverse uitvoeringen

Houten ladeblokken ophelis

Design + Concept: ophelis ProductLab

Deze ladenblokken zijn er in een veelvoud aan varianten; verrijdbaar, bureau hoog of als persoonlijke Pick-Up, allen in diverse uitvoeringen, maten, kleuren en met een grote variatie aan handgreep oplossingen.

De ladeblokken ophelis zijn leverbaar met diverse frontale handgrepen of laterale handgrepen. Lateraal betekent dat er op de fronten geen handgrepen zitten, dus optisch greeploos.

Houten ladeblokken ophelis kunnen worden uitgevoerd met een zitkussen, deze kunnen o.a. worden ingezet voor als mobiele zitplaats bij kortstondige besprekingen of overleg direct bij de werkplek.

Bij gebruik van een ladeblok met zitkussen adviseren wij een greeploos ladeblok met een diepte van 60cm. dit met het oog op het zitgemak.

ophelis ladenblok met zitkussen
ophelis ladeblok als mobiele zitplaats bij kortstondige besprekingen of overleg direct bij de werkplek.

Persoonlijke Pick Up

De Persoonlijke Pick Up is bedoeld als vervanging van het ladeblok dit met het oog op het feit dat we tegenwoordig in vele gevallen niet beschikken over een vaste werkplek, denkt u maar aan de nieuwe manieren van werken.

Een Persoonlijke Pick Up is een verrijdbare bergruimte die snel een eenvoudig naar elke werkplek kan worden meegenomen en na gebruik in de daarvoor bestemde plek kan worden geretourneerd.
De Pick Up is vrij organiseerbaar en standaard voorzien van slot.

Voor catering gebruik zijn er speciale uitvoeringen.


ophelis PickUp type 6 met paravento
PickUp type 6

ophelis fabrikant van kasten en bureausystemen

ophelis ontwerpt en produceert kwaliteits kantoormeubelsystemen die de afnemer in staat stelt een kantoorinrichting te realiseren die geheel conform de wensen is van de gebruiker. ophelis is één van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van kantoorinrichtingen in Duitsland.

 

Collectie houten ladeblokken ophelis

Productinformatie

Download: Brochure ophelis Stauraum

Info: ophelis materialen

Info: ophelis stoffencollectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.