ladeblokken Huislijn

Ladeblokken Huislijn zijn van metaal en verkrijgbaar in vele uitvoeringen

Ladeblokken Huislijn

Ladeblokken Huislijn zijn metalen ladeblokken, verkrijgbaar als verrijdbaar ladeblok of als bureau hoog ladeblok in verschillende dieptematen en verschillende uitvoeringen.

 De ladeblokken zijn leverbaar in 3 kleuren: aluminium, zwart of wit. Het ladeblok kan eventueel voorzien worden van een melamine topblad.

Eigenschappen

ladeblokken van Huislijn

Ladeblokken Huislijn

Ladeblokken Huislijn zijn evt. te voorzien van een topblad: 25mm. afgewerkt met melamine voorzien van een ABS rand. Ook Halifax. HPL, Fenix behoren tot de mogelijkheden.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een ladeblok voorzien van handgrepen dan heeft u bij de ladeblokken Huislijn keuze uit 2 soorten handgrepen: Basic – metaal, boogvormig  en rond van vorm.  Carré – metaal en met een rechte vorm. 

Ook een persoonlijke lade voor montage onder het bureaublad behoort tot de mogelijkheden. Dit is een multifunctionele lade voorzien van pennenbakje en cilinderslot. (BxDxH)42x30x12cm. Deze lade is niet geschikt voor alle bureaus maar afhankelijk van het frame onder het bureaublad. 

Huislijn Kantoormeubelen  is een groothandel in kantoormeubilair en verkoopt haar producten middels een uitgebreid dealernetwerk in Nederland en België.

Het ontwerpen & ontwikkelen van de producten vindt plaats in Nieuw-Bergen. De productie is veelal ondergebracht bij internationale partners (o.a. in Duitsland, Frankrijk, Italië en Turkije).

Tevens is Huislijn exclusief distributeur van de collectie DeBerenn en Feltouch.

Collectie ladeblokken Huislijn

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top