Ladeblokken Huislijn

Metalen ladeblokken in vele uitvoeringen

Huislijn ladeblokken

Ladeblokken Huislijn zijn metalen ladeblokken, verkrijgbaar als verrijdbaar ladeblok of als bureau hoog ladeblok in verschillende dieptematen en verschillende uitvoeringen.

 De ladeblokken zijn leverbaar in 3 kleuren: aluminium, zwart of wit. Het ladeblok kan eventueel voorzien worden van een topblad.

Ladeblokken kleuren en handgrepen

ladeblokken Huislijn
Huislijn Carre ladeblok voorzien van bijpassend topblad

Ladeblokken Huislijn zijn evt. te voorzien van een topblad: 25mm. afgewerkt met melamine voorzien van een ABS rand. Ook HPL, Fenix en Linoleum behoren tot de mogelijkheden.

In de brochure “Kleuren Huislijn – ladeblokken/kasten” vindt u de technische specificaties voor wat betreft type, kleur en evt. kleur topblad.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een ladeblok voorzien van handgrepen dan heeft u bij de ladeblokken Huislijn keuze uit 2 soorten handgrepen: Basic – metaal, boogvormig  en rond van vorm.  Carré – metaal en met een rechte vorm. Zie foto’s collectie.

Ook een persoonlijke lade voor montage onder het bureaublad behoort tot de mogelijkheden. Dit is een multifunctionele lade voorzien van pennenbakje en cilinderslot. (BxDxH)42x30x12cm. Deze lade is niet geschikt voor alle bureaus maar afhankelijk van het frame onder het bureaublad. Zie foto collectie.

Collectie Huislijn

Productinformatie

Download: Huislijn Catalogus 2019

 

Productinformatie

Download: Huislijn Catalogus 2019

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.