+Halle Hannah

Lounge stoel Hannah is een unieke fauteuil met draaivoet

Lounge stoel Hannah

Loungestoel Hannah is een unieke en iconische fauteuil op draaivoet voorzien van een hoge rugleuning. Uniek, elegant en comfortabel.
Voorzien van een organisch gevormde hoge zitschaal welke a.h.w. de gebruiker omarmt. Deze vormgeving geeft een aangenaam en comfortabel gevoel.

Design: busk+hertzog

Voordelen

  • Uniek design
  • Elegant en comfortabel
  • Eye-catcher
  • Voorzien van draaivoet met terugdraai mechanisme

Eigenschappen

Lounge stoel Hannah

De karakteristieke opening in de rug van de Hannah stoel maakt het design tot een sculptuur, elegant en dynamisch tegelijk.

De bekleding is comfortabel en minimalistisch. Het benadrukt hiermee de unieke organische elegantie en gecompleteerd door de fraaie schotelvoet resulteert dit alles in een bijna zwevende beeldende expressie.

Winnaar van de Good Design Awards.

Lounge stoelen Hannah

+ Halle is een Deens merk dat een nieuwe dappere generatie fabrikanten vertegenwoordigt. In plaats van meubels te produceren die passief bestaan, geloven ze dat meubels betekenisvol kunnen zijn voor positieve verandering.

Alle + Halle-producten worden gemaakt volgens de hoogste Deense milieunormen. Het hout wordt met respect voor het land gekweekt en de metalen onderdelen zijn vervaardigd van 99% recyclebaar staal. Alle schuim en stof zijn ontwikkeld en getest volgens de Scandinavische normen.

Collectie +Halle Hannah

Documentatie en downloads

Scroll naar top