Casala Basso

Basso loungebank is een uitgebreid modulair zitprogramma

Basso Loungebank

Basso is een programma van modulaire elementen daar waar het “laag zitten” gevraagd wordt. Basso is hiermee het product dat het moderne werken representeert.

Basso is geschikt als meubilair voor: receptieruimte, foyer, wachtruimte, loungeruimte, communcatieruimte en de woninginrichting.

Design: Gijs Papavoine

Voordelen

  • Uitgebreid modulair programma
  • Leverbaar in losse zitelementen dan wel met vast onderstel.
  • Uitvoerbaar met en zonder rugleuning die enkelzijdig of dubbelzijdig geschakeld kunnen worden
  • Grote variatie in combinaties mogelijk
  • Eenvoudig aan te passen aan iedere ruimte

Eigenschappen

Basso Loungebank

De verschillende modulaire elementen van de Basso kunnen linear, enkelzijdig of dubbelzijdig geschakeld worden waardoor er een grote variatie in combinatie mogelijk is.

Basso loungebank is bekroond met een Reddot design award.

Casala Basso

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Basso

Documentatie en downloads

Scroll naar top