True Design DNA

DNA wachtbank geïnspireerd door de dynamische vormen van het biogenetisch DNA

DNA wachtbank

Geïnspireerd door de dynamische vormen van de biogenetica is de modulaire DNA bench ontstaan. Gemaakt van een enkele sectie gebogen multiplex gevormd naar de helix vorm, met als resultaat een boeiend meubelstuk.

Design: Leonardo Rossano + Deborah Mansur

Voordelen

  • Absolute eye-catcher
  • Leverbaar ongestoffeerd of gestoffeerd
  • Opstellingen mogelijk met een curve

Eigenschappen

DNA wachtbank - modulair bench

DNA is een modulaire bench geschikt voor openbare ruimtes. Door elke voltooide wending van het multiplex is een individuele zitplaats gecreëerd, hierdoor ontstaat er een bank voor meerdere zitplaatsen.

DNA is zowel ongestoffeerd leverbaar als ook met een gestoffeerde voor- en bovenkant. De nieuwe versie DNA met gebogen elementen maakt het mogelijk originele opstellingen te maken zoals een boog of “S”-vorm.

Een rechte bench kan worden gemaakt van minimaal 3-zits modules. Terwijl de gebogen versie kan worden gemaakt van minimaal 4 zitmodules. Dit kan wel tot 20 modules, die zo een cirkel vormen.

DNA wachtbank

One thing that can be said about nature, is that it’s usually not ugly

TRUE is een gezamenlijk project: het project van een familie die een bedrijf is geworden. Opgericht in 1983 onder de naam TMA, een interessant geografisch acroniem van drie steden – Treviso, Monselice en Asiago – vooral actief in de meubelindustrie en met name in de kantoormeubelindustrie. 

De zakelijke en technische ervaring van de oprichters Donatella Brunello en Giuseppe Maniero resulteerde in een bedrijf met internationale vooruitzichten. In 2009 onstond True als familiebedrijf met de tweede generatie ondernemers Alessandro Lorenzo en Francesco Maniero.

Collectie True Design DNA

Documentatie en downloads

Scroll naar top