Huislijn Alfa Lounge

Lounge stoel Alfa Lounge van Huislijn op sledeframe of 4-poots frame

Huislijn Alfa Lounge

Huislijn Alfa Lounge is een comfortabele lounge stoel voorzien van een hoge rugleuning. Bij deze stoel heeft u de keuze uit een sledeframe of 4-poots frame.

Bij de Alfa Lounge heeft u de keuze uit 4 kleuren voor wat betreft het frame. De stoelen zijn uitgevoerd met een geheel gestoffeerde rugleuning

Stofferingsopties Alfa Lounge

Qua stoffering is er bij de Alfa Lounge stoel een extra optie en wel de mogelijkheid om de zitting en rug uit te voeren met Padding, knopen, knopen en lijnen of met ruiten.

Voordelen

  • Comfortabele zit
  • 2 Soorten frames
  • Diverse stofferingen
  • Bijpassende vergaderstoel  (Alfa Hoge rug)
  • Bijpassende bijzettafels

Eigenschappen

Huislijn frame kleuren
Huislijn opties stofferingen

Huislijn Alfa Lounge bijzettafel

Bij de Alfa Lounge behoort een bijpassende bijzettafel tot de mogelijkheden. Deze tafels – met een hoogte van 45cm – zijn voorzien van een sledeframe draadstaal in de kleuren aluminium, wit of zwart. Blad naar keuze in melamine of Fenix.

Uitvoeringen: rechthoekig, vierkant of rond in verschillende maten. Voor meer informatie kijk in de catalogus hieronder.

Huislijn Alfa Lounge

Huislijn Kantoormeubelen  is een groothandel in kantoormeubilair en verkoopt haar producten middels een uitgebreid dealernetwerk in Nederland en België.

Het ontwerpen & ontwikkelen van de producten vindt plaats in Nieuw-Bergen. De productie is veelal ondergebracht bij internationale partners (o.a. in Duitsland, Frankrijk, Italië en Turkije).

Tevens is Huislijn exclusief distributeur van de collectie DeBerenn en Feltouch.

Collectie Huislijn Alfa Lounge

Documentatie en informatie

Scroll naar top