Casala Lounge - Leon Lounge

Leon Lounge - een stijlvolle en moderen fauteuil

Leon Lounge

Leon is de stijlvolle lounge stoel van Casala. Een fauteuil ideaal voor informele settings en voorzien van een uitstekend zitcomfort. Deze lounge stoel is uitermate geschikt voor de volgende toepassingen: receptieruimte, foyer, wachtruimte, loungeruimte en als bezoekersstoel.

Casala introduceerde deze lounge stoel na de succesvolle lancering van de Casala Leon conferentiestoel.

Design: Kressel + Schelle

Voordelen

  • De rugleuning van de schaal is blind bevestigd aan het frame zonder zichtbare schroeven 
  • Het frame is milieuvriendelijk verchroomd volgens de Chroom 3 procedure
  • Leon Lounge is 100% recyclebaar na zijn levenscyclus
  • Fraaie wijze van stoffering, waarbij duostoffering mogelijk is
  • Bijpassende Leon vergaderstoel

Eigenschappen

Leon Lounge

Stoel Leon is de “finishing touch” in uw inrichting en niet geheel onbelangrijk 100% recyclebaar. De stoel is dus integreerbaar in een “groen” inrichtingsconcept!

Bij de Leon zijn de lasnaden fraai afgewerkt en tevens is de zitschaal onzichtbaar verbonden met het frame. De lounge stoel is voorzien van comfortabele en zachte armleuningen.  Diverse stofferingsopties en zelfs duo- stoffering behoort tot de mogelijkheden (binnenzijde- en buitenzijde van de zitschaal worden voorzien van 2 verschillende stofsoorten).

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Leon Lounge

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top