+Halle Plasma

Lounge elementen Plasma - flexibel en tijdloos

Lounge elementen Plasma

Lounge elementen Plasma zijn innovatief, flexibel en tijdloos, inzetbaarheid als eyecatcher of als rustplek of werkplek. Solitair geplaatst of met meerdere elementen.

De Plasma elementen zijn zeer breed inzetbaar in bijvoorbeeld hotels, wachtruimtes, musea, vliegvelden, showrooms en winkelcentra, m.a.w. daar waarbij het opstellen van zitplaatsen gewenst is.

Design: busk + hertzog

Voordelen

  • 4 Verschilllende formaten
  • Innovatief, flexibel en tijdloos.
  • Eventuele contrasterende stiknaden benadrukken de vormgeving
  • Plasma Large geeft ruimte voor max 10 personen
  • Individueel als abstract stuk of in verschillende combinaties

Eigenschappen

Lounge elementen Plasma

De 4 verschillende formaten vergemakkelijken verschillende mogelijkheden qua expressie en functionaliteit. Het grote plasma is meer dan drie en een halve meter lang, waardoor er ruimte is voor maximaal 10 personen tegelijkertijd. De organische vorm van de lounge elementen biedt ook voordelen op het gebied van functionaliteit. Mensen kunnen bijvoorbeeld tegenover elkaar zitten terwijl ze op het plasma zitten.

Een mogelijke optie (zonder meerprijs!!) is stoffering met contrast stiknaden. Deze stiknaden benadrukken nog eens extra de moderne architectonische vormen van de elementen.

Lounge elementen Plasma zijn onderscheiden met diverse Design Awards:

  • IF Design Award
  • The Good Design Award
lounge elementen Plasma

+ Halle is een Deens merk dat een nieuwe dappere generatie fabrikanten vertegenwoordigt. In plaats van meubels te produceren die passief bestaan, geloven ze dat meubels betekenisvol kunnen zijn voor positieve verandering.

Alle + Halle-producten worden gemaakt volgens de hoogste Deense milieunormen. Het hout wordt met respect voor het land gekweekt en de metalen onderdelen zijn vervaardigd van 99% recyclebaar staal. Alle schuim en stof zijn ontwikkeld en getest volgens de Scandinavische normen.

Collectie +Halle Plasma

Documentatie en downloads

Scroll naar top