+Halle Hannah lounge stoel

Lounge stoel Hannah

Loungestoel Hannah is een unieke en iconische fauteuil op draaivoet voorzien van een hoge rugleuning. Uniek, elegant en comfortabel.
Voorzien van een organisch gevormde hoge zitschaal welke a.h.w. de gebruiker omarmt. Deze vormgeving geeft een aangenaam en comfortabel gevoel.

Design: busk+hertzog

  • Shell: Kwalitatief hoogwaardig foam, volledig gestoffeerd
  • Voet: Draaivoet in zwart gepoedercoated aluminium
  • Return swivel
  • Vele stofferingen mogelijk en diverse leder
  • Zithoogte: 39cm.
  • Afmetingen (HxBxD) 142x79x35cm.
  • Eigen stoffering
Lounge stoel Hannah
Hannah lounge stoel – Uniek.Elegant.Comfortabel

Hannah – vormgeving

De karakteristieke opening in de rug van de Hannah stoel maakt het design tot een sculptuur, elegant en dynamisch tegelijk.

De bekleding is comfortabel en minimalistisch. Het benadrukt hiermee de unieke organische elegantie en gecompleteerd door de fraaie schotelvoet resulteert dit alles in een bijna zwevende beeldende expressie.

Winnaar van de Good Design Awards.

Fabrikant +Halle

+Halle ontwerpt, ontwikkelt, produceert en assembleert exclusief in Denemarken. Alle + Halle-producten zijn gemaakt volgens de hoogste Deense milieunormen.

Het hout wordt met respect voor het land gekweekt en de metalen onderdelen zijn vervaardigd van 99% recyclebaar staal. Alle schuim en stof zijn ontwikkeld en getest met naleving van de Scandinavische normen. +Halle fabrieken zijn trots op het volgen van de Deense wet op de werkomgeving, waarbij ze ervoor zorgen dat alle ambachtslieden te allen tijde gelukkig en veilig zijn.

Productinformatie/downloads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.