True Design Millepiedi

Millepiedi modulair zitten zijn elementen met een minimalistische uitstraling

Millepiedi modulair zitten

 

Millepiedi is een modulair zitsysteem van het Italiaanse True Design. Eigentijds en met een breed scala aan mogelijkheden qua configuraties en afmetingen.

Millepiedi van True Design is opgenomen in het prestigieuze ADI Design Index 2016 boek wat gepresenteerd werd in Milaan. Dit is een jaarlijkse publicatie van de “Association for Industrial Design” die de beste Italiaanse ontwerpen – die in productie zijn genomen – selecteert.

Design: Studio Parisotto+Formenton 

Voordelen

  • Uitgebreid modulair programma
  • Leverbaar als los zitelementen dan wel in configuratie
  • Grote variatie in combinaties mogelijk
  • Eenvoudig aan te passen aan iedere ruimte
  • Diverse stofferingen 
  • Bijpassende losse tafels
  • Bijpassende benchtafels

Eigenschappen

Millepiedi modulair zitten

Millepiedi is modulair, minimalistisch en breed inzetbaar!

Deze “duizendpoot” (vertaling van Millipiedi) biedt de mogelijkheid tot het maken van diverse opstellingen en configuraties en hierdoor is deze breed inzetbaar. 

Zoekt u een losse bench, of liever een ronde uitvoering, met of zonder armleggers, wel of niet voorzien van tafelbladen, of voorzien van rugleuning? Als wachtbank of loungebank, de Millepiedi past altijd!

Millepiedi modulair zitten

TRUE is een gezamenlijk project: het project van een familie die een bedrijf is geworden. Opgericht in 1983 onder de naam TMA, een interessant geografisch acroniem van drie steden – Treviso, Monselice en Asiago – vooral actief in de meubelindustrie en met name in de kantoormeubelindustrie. 

De zakelijke en technische ervaring van de oprichters Donatella Brunello en Giuseppe Maniero resulteerde in een bedrijf met internationale vooruitzichten. In 2009 onstond True als familiebedrijf met de tweede generatie ondernemers Alessandro Lorenzo en Francesco Maniero.

Collectie True Design Millepiedi

Documentatie en downloads

Scroll naar top