RBM Flip and Fold wachtbank is een zitconcept opgebouwd uit modules. Het oppervlak is gevouwen en gedraaid in een organische vorm en hierdoor ontstaat er een diversiteit aan mogelijkheden, onderkant wordt plotseling bovenkant waardoor verschillende zithoogtes gecreëerd kunnen worden.
[wooslider slide_page=”Flip-and-Fold-wachtbanken” slider_type=”slides” theme=”business” layout=”text-right” overlay=”full” thumbnails=”default” link_slide=”true” display_title=”true” imageslide=”true” order=”ASC” order_by=”date”]
De RBM Flip and Fold is een blikvanger in iedere ontvangstruimte maar het komt het beste tot z’n recht in grotere vertrekken als musea, receptieruimtes of kunstgalerijen en luchthavens.

RBM Flip and Fold wachtbank
Flip and Fold wachtbank 2-kleurig gestoffeerd

RBM Flip and Fold wachtbank – modulair zitsysteem

Het zitconcept van de RBM Flip and Fold wachtbank bestaat uit 5 gestoffeerde modules (45° rechts en links; 90° rechts en links en een rechte module). Bij de Flip and Fold zijn er verschillende zithoogtes mogelijk die worden gecreëerd door 3 verschillende poothoogtes. De poten zijn tevens de schakeling tussen de modules.

De rechte module kan ook alleenstaand worden gebruikt. Voor alle overige combinaties zijn minimaal 2 modules nodig.

Type modules Flip and Fold

Specificaties

Opties

Design: Bare Møbler, Ørjan Djønne og Marius Sveen.

Collectie modules Flip and Fold wachtbanken

Productinformatie

Download: Prijslijst RBM Flip and Fold

Info: RBM Stofferingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.