Magnus Olesen Sea

Sea wachtkamermeubilair op poten of voor wandophanging

Sea wachtkamermeubilair

Sea wachtkamermeubilair is een flexibele modulaire meubellijn die slechts uit een paar elementen bestaat. Sea is leverbaar op poten of geschikt voor wandophanging.

Sea is uitermate geschikt voor gebruik in wachtkamers,  openbare ruimtes, musea, foyers, of gebouwen waar de meubels aan hoge eisen moeten voldoen met betrekking tot sterkte, het onderhoud en de flexibiliteit.

Design: Rud Thygesen & Johnny Sørensen

Voordelen

  • Op poten of voor wandmontage
  • Leverbaar met of zonder rugleuning
  • Keuze uit ongestoffeerd of (deels) gestoffeerd
  • Kwaliteit en design

Eigenschappen

Sea wachtkamermeubilair

Sea banken kunnen worden gecompleteerd met Sea tafels. De kleine ronde Sea tafel functioneert zowel als een verbinding tussen 2 Sea banken en als een draaipunt tussen de sofa’s. Hierdoor worden de Sea banken in een rechte lijn of onder ieder gewenste hoek geplaatst.

Ook om en om qua zichtzijde zijn de Sea elementen te plaatsen. De dubbelen kunststof zwarte glijders zitten aan elkaar vast en functioneren hierdoor als koppeling.

Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om eventuele  slijtage gelijkmatiger te verdelen: de stoel kan 180° worden gedraaid, zodat de achterrand snel wordt veranderd in een voorrand. 

Sea wachtkamermeubilair

Magnus Olesen A / S ontwikkelt en produceert meubilair van hoge kwaliteit in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en architecten. Het resultaat is een functioneel, esthetisch en uniek ontwerp dat de ruimtes verbetert daar waar het wordt geplaatst.


Magnus Olesen – opgericht in 1937- is altijd gericht geweest op duurzaamheid. Het bedrijf produceert in Durup, Denemarken. De showroom van Magnus Olesen ligt in een prachtige omgeving in Kopenhagen.

Collectie Magnus Olesen Sea

Documentatie en downloads

Scroll naar top