Kantoormeubel Q3 van ophelis


ophelis Serie Q3 kantoormeubelen

Logo ophelis kantoormeubelen

Ophelis Serie Q3 kantoormeubelen bestaan uit bureaus die voorzien zijn van een vierkant 4-pootsonderstel met een traploze telescoop- hoogteverstelling. Het vierkante 4-pootsonderstel is hierbij tevens het onderstel, de draagbalk en het verbindingselement. Er is een ruime keuze uit een groot aantal rechthoekige bladvormen in diverse bladmaten.

De bureau’s zijn standaard verkrijgbaar met vast blad en ook leverbaar met zogenaamde “Komfortelektrifizierung”. Dit betekent dat het achterste deel (ca. 14cm) van het blad zit vast en het voorste deel een schuifblad is. Dit is met name praktisch voor eenvoudige toegang tot de horizontale kabelgoot.

Design: Allmann Sattler Wappner Architekten, München

Voordelen Serie Q3

ophelis Serie Q3 bureau
Integratie met ophelis kasten, opzetwanden en ladeblokken

Ontwerp ophelis Serie Q3 

Serie Q3 is ontworpen vanuit het volgende oogpunt: prioriteit op reductie en harmonie van vorm, materiaal en kleur. Met Serie Q3 heeft ophelis een modern systeemmeubilair ontworpen omdat het door zijn informele karakter en lineaire precisie veel architecten aanspreekt. Breed inzetbaar voor een individuele configuratie en ook voor de grote kantoortuinen.

De bureaulijnen van ophelis zijn tevens makkelijk te completeren met ophelis kasten, ladenblokken, scheidingswanden en soft seating, waardoor u met de bureau’s en de kasten met hetzelfde materiaal en kleurenpallet kunt werken en waarbij alle hoogtes op elkaar zijn afgestemd.

Houten kantoorkasten
ophelis Serie Q3 gecompleteerd met ophelis kasten, personal pick-ups en scheidingswanden

Fabrikant ophelis

ophelis is één van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van kantoorinrichtingen in Duitsland. ophelis hanteert een milieu-management systeem volgens DIN EN ISO 14001:2008 met het oog op onze ecologische voetafdruk.

ophelis ontwerpt en produceert kwaliteits kantoormeubelen die de afnemer in staat stelt een kantoorinrichting te realiseren die geheel conform de wens van de gebruiker is.

Accessoires – details

Hoogte verstelling Q3
Hoogte verstelling Q3
ophelis Serie Q3 kantoorinrichting
Serie Q3 past in elke kantoorinrichting in combinatie met ophelis kasten
Horizontale kabelgoot
Horizontale kabelgoot

Productinformatie

Download: Brochure ophelis bureau’s

Info: ophelis materialen

Info: ophelis-akoestiek

Info: ophelis Referenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.