ophelis Serie U4 Bench


ophelis Serie U4

Logo ophelis kantoormeubelen

ophelis Serie U4  kantoormeubel is de bureaulijn waarvan het topblad van een “zwevend” karakter heeft. Door de teruggeplaatste traverse van het frame lijkt het of het blad aan de voorkant niet ondersteund wordt. Het voordeel hiervan is dat er hierdoor meer beenruimte gecreëerd wordt.

ophelis Serie U4 is een comfortabel hoogte instelbaar bureau. De 4 staat voor vierpoot uitgevoerd met vierkante poten. Het zwevende topblad heeft een schuifbladfunctie waardoor u eenvoudig toegang heeft tot uw kabelmanagement. ophelis Serie U4 is een strak vormgegeven en elegante kantoormeubellijn met een tijdloos karakter welke zich gemakkelijk aanpast aan z’n omgeving.

Design: Martin Dettinger Industrial Design, München

Voordelen Serie U4

ophelis Serie U4 in combinatie met zitcontainer

Ophelis Serie U4 management

ophelis heeft een uitgebreid product portfolio waarvan de Serie U4 de nieuwste bureaulijn is. Serie U4 dankt z’n naam aan het zijaanzicht van het frame: een omgekeerde “U”.

Het bewustzijn voor het ergonomische ontwerp van de werkomgeving neemt steeds meer toe. Bij de bureaus is een comfortabele en eenvoudig te bedienen hoogte instelling voor de gebruikers essentieel, vandaar ook de vele additieve elementen die bij deze bureaulijn verkrijgbaar zijn.

De bureaulijnen van ophelis zijn tevens makkelijk te completeren met ophelis kasten, ladenblokken, scheidingswanden en soft seating, waardoor u met de bureau’s en de kasten met hetzelfde materiaal en kleurenpallet kunt werken en waarbij alle hoogtes op elkaar zijn afgestemd.

Kantoorinrichting met Serie U4 als management meubilair
Kantoorinrichting met Serie U4 als management meubilair

Serie U4 bench werkplekken

Met de bureaulijn Serie U4 zijn  bureau’s/tafels leverbaar voor een bench opstelling. Verkrijgbaar in de uitvoering:

Met een bench opstelling heb je meerdere bureau’s naast en/of tegenover elkaar met gecombineerde pootstellen, wat een rustiger beeld geeft in de ruimte en meer bewegingsvrijheid.

ophelis Serie U4 bench is leverbaar als lineaire bench (2 bureaubladen naast elkaar met teruggeplaatste poot) of als Twin (2 plaatsen tegenover elkaar met minder poten).

kantoorinrichting ophelis
Serie U4 bureau’s zijn heel makkelijk in hoogte te verstellen

Fabrikant ophelis

ophelis is één van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van kantoorinrichtingen in Duitsland. ophelis hanteert een milieu-management systeem volgens DIN EN ISO 14001:2008 met het oog op onze ecologische voetafdruk.

ophelis ontwerpt en produceert kwaliteits kantoormeubelen die de afnemer in staat stelt een kantoorinrichting te realiseren die geheel conform de wens van de gebruiker is.

apothekerskasten met Serie U4
Serie U4 tafels met ophelis uittrekkasten zorgen voor een natuurlijke afscheiding

Productinformatie

Download: Brochure ophelis bureau’s

Info: ophelis materialen

Info: ophelis-akoestiek

Info: ophelis Referenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.