Abstracta Aircone

Aircone geluidsabsorberende elementen als akoestische oplossing

Abstracta Aircone

Abstracta Aircone bestaat uit een driehoekige akoestische module gemaakt van gegoten polyester vezel. Deze elementen zijn onderling met elkaar te verbinden tot een akoestische scheidingswand. De Aircone is decoratief en als scheidingswand creëert het een verbeterde akoestiek.

Design: Stefan Borselius

Voordelen

  • Ophanging mogelijk aan plafond of wand
  • Speelse akoestische toepassing
  • Eigen ontwerp middels configurator
  • Gecertificeerd 
  • Diverse kleuren mogelijk

Eigenschappen

Geluidsabsorberende elementen - Aircone

De Aircone elementen zijn gebaseerd op de succesvolle Airflakes elementen en geïnspireerd door het design van sneeuwvlokken. De hoeken van de Aircone verdelen de geluidsgolven waardoor het meehelpt aan de verbetering van het geluidsmilieu.

Deze geluidsabsorberende elementen worden opgehangen met behulp van een aluminium rail of met een plafondbeugel. Onderling worden ze bevestigd met behulp van plastic connectoren (deze zijn inbegrepen).

Geluidsabsorberende elementen Aircone kunnen ook direct aan de wand gehangen worden als akoestische decoratie.

Aircone geluidsabsorberende elementen
Standaard kleuren Air elementen

Aangezien de prijs van een wand afhangt van de de hoeveelheid elementen per kleur is het ons advies om zelf middels de configurator de wand naar uw voorkeur te “tekenen”. Op basis van deze tekening kunnen wij een offerte voor u maken.

De configurator vindt u bij productinformatie onderaan deze pagina.

Abstracta zijn de pioniers op het gebied van akoestiek.

Bij Abstracta werken ze sinds 1972 aan betere soundscapes. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende soorten omgevingen: zorgvuldig ontworpen geluidsabsorberende schermen en oppervlakken tot innovatief meubilair met geïntegreerde akoestische eigenschappen. In nauwe samenwerking met enkele van ’s werelds meest invloedrijke hedendaagse ontwerpers, zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om betere soundscapes te maken van duurzame materialen.

Abstracta produceert meubels in Småland, Zweden. Abstracta is onderdeel van Lammhults Design Group.

Collectie Abstracta Aircone

Documentatie en informatie

Scroll naar top