Abstracta Airflake

Airflake akoestische scheidingswand – een modulair systeem van vilten elementen

Airflake akoestische scheidingswand

Design: Stefan Borselius

Deze akoestische elementen bestaan uit geperst fiber vilt. Dit decoratieve en modulaire systeem is opgebouwd uit hexagonaal gevormde elementen met een variëteit aan kleuren en vormen en die vrij gecombineerd kunnen worden tot een wand.

Airflake elementen

Airflake elementen worden onderling verbonden met kleine plastic clips en opgehangen aan een aluminium rail die aan wand of plafond gemonteerd wordt. De rails zijn er in rechte en gebogen vormen. Airflake akoestische scheidingswand kan ook direct aan de wand gehangen worden als een geluidsabsorberende decoratie.

Airflake geluidsabsorberende decoratie
Ophanging Airflake direct aan de muur is mogelijk!

Nieuw in het programma van de Airflakes is de Airflake XL, alleen verkrijgbaar in Blade open uitvoering. Dit is een grotere uitvoering Airflake (HxB) 700x600mm. en alleen verkrijgbaar in een 5-pack of 2-pack.

Aangezien de prijs van een wand afhangt van de de hoeveelheid elementen per kleur is het ons advies om zelf middels de configurator de wand naar uw voorkeur te “tekenen”. Op basis van deze tekening kunnen wij een offerte voor u maken.

De configurator vindt u bij productinformatie onderaan deze pagina.

Airflakes decoratieve scheidingswand
Airflake – akoestisch en decoratief
akoestische elementen Abstracta
Kleuren elementen

Abstracta – onderdeel van de Lammhults Design Group – is een Zweedse fabrikant die produceert en exporteert naar meer dan 30 landen wereldwijd. Een van de speerpunten van Abstracta zijn de designproducten met het oog op akoestiek.

Collectie Airflake akoestische elementen

 

Productinformatie

Download: Brochure Airflake

Download: Configurator

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.