Glimakra Alp akoeststische panelen

Akoestische panelen Glimakra Alp - geluidsabsorberend én verrijdbaar!

Akoestische panelen Glimakra Alp

Alp van het Zweeds Glimakra zijn akoestische vloerschermen voorzien van zachte rondingen en uitgerust met wieltjes. De Alp wanden zijn niet alleen zeer functioneel maar daarbij ook fraai in uw ruimte.

Design: Tim Alpen

Voordelen

  • Afscheiding anders als anders
  • Verrijdbaar
  • Drie maten geschikt om in elkaar te passen
  • U bepaalt zelf hoeveel afscherming en geluidsabsorptie nodig heeft
  • Diverse stofferingen en kleuren 
  • Gecertificeerd

Eigenschappen

Akoestische panelen Glimakra Alp

Doordat de akoestische panelen Glimakra Alp leverbaar zijn in 3 maten kunnen de panelen eenvoudig in- en uit elkaar geschoven worden. Dit maakt dat de panelen ruimtebesparend opgeborgen kunnen worden.

Naast dit voordeel van het opbergen kunt u hierdoor tevens de behoefte aan akoestische capaciteit regelen. Deze specificaties samen met het feit dat de Alp panelen op wielen staan maken deze wanden uitermate flexibel.

akoestische panelen
akoestische panelen Alp

Glimakra uit Zweden ontwikkelt en produceert soundscapes voor verschillende soorten openbare ruimtes. De producten zijn tijdloos en van superieure kwaliteit met een lange levensduur. Dit alles gebeurt in samenwerking met diverse vooraanstaande designer. 

Glimakra is milieu- en kwaliteits gecertificeerd volgens ISO 14001 en ISO 9001.

De meeste producten van Glimakra zijn gelabeld met Möbelfakta. Möbelfakta stelt strenge eisen aan kwaliteit, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Möbelfakta is dus de meest complete productetikettering voor Zweedse meubels.

Collectie Glimakra Alp

Documentatie en informatie

Scroll naar top