Glimakra Wannabetree

Ruimteverdeler Wannabetree - akoestisch, decoratief en speels!

Ruimteverdeler Wannabetree

Wannabetree ruimteverdeler is een akoestische scheidingswand met een grillige vorm op een metalen voet of zonder voet als wandpaneel. De Wannabetree is leverbaar in 3 maten met verschillende vormen. Deze vormen zijn er in een linker- en rechter uitvoering.

De ruimteverdeler Wannabetree combineert z’n leuke uiterlijk met een belangrijke praktische functie: De Wannabetree beschikt namelijk over een goede geluidsabsorptie en is daardoor meteen een akoestische scheidingswand.

Design: Bertil Harström

Voordelen

  • Speels, akoestisch en scheidend
  • Decoratief
  • Als vloer en/of wandpaneel
  • 3 verschillende maten
  • Vormen zijn passend in elkaar
  • Groot kleuren pallet

Eigenschappen

Ruimteverdeler Wannabetree

Ruimteverdeler Wannabetree vloerscherm heeft een belangrijk voordeel dat het eenvoudig een ruimte akoestisch kan afscheiden, zonder dat het open karakter van de ruimte verloren gaat.  

De Wannabetree is een akoestisch oplossing welke comfort, kleur en sfeer in de ruimtes brengt, daar waar het gewenst is.

Wannabetree wandpaneel

Wannabetree is ook leverbaar zonder de voet en is dan te gebruiken als akoestisch wandpaneel, welke ook nog decoratief is. De Wannabretree wanden zijn zo vormgegeven dat de drie verschillende vormen in elkaar passen. Zo zijn meerdere combinaties te creëren.

ruimteverdeler wannabetree

Glimakra uit Zweden ontwikkelt en produceert soundscapes voor verschillende soorten openbare ruimtes. De producten zijn tijdloos en van superieure kwaliteit met een lange levensduur. Dit alles gebeurt in samenwerking met diverse vooraanstaande designer. 

Glimakra is milieu- en kwaliteits gecertificeerd volgens ISO 14001 en ISO 9001.

De meeste producten van Glimakra zijn gelabeld met Möbelfakta. Möbelfakta stelt strenge eisen aan kwaliteit, milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Möbelfakta is dus de meest complete productetikettering voor Zweedse meubels.

Collectie Glimakra Wannabetree

Documentatie en informatie

Scroll naar top