Scheidingswanden Huislijn

Een ideale oplossing daar waar geluid een storende factor is

Scheidingswanden Huislijn

Deze wanden bieden een ideale oplossing daar waar meerdere mensen in dezelfde ruimte moeten werken en geluid een storende factor is. Diverse kleurkeuze qua stoffering leverbaar.

Scheidingswanden Huislijn

Deze akoestische wanden zorgen voor extra privacy en meer concentratie. De wanden zijn leverbaar als rechte solitaire wanden, als tussenwanden en als akoestische frontpanelen voor bevestiging aan het bureaublad.

Deze panelen zijn rondom geheel gestoffeerd en kunnen tegen een meerprijs voorzien worden van padding  (doorgestikt in banen), knopen of knopen en lijnen.

       

Kastrug paneel magnetisch

      Een fraaie oplossing voor de achterkant van kasten als deze vrij in de ruimte staan – Huislijn magnetische kastrug panelen!

Magnetische kastruggen

Dit kan een ideale akoestische en fraaie oplossing zijn voor metalen kasten die vrij in de ruimte geplaatst zijn. Door middel van magneten zijn deze wanden koppelbaar aan de achterzijde van een metalen kastwand.

Het zijn panelen die rondom geheel gestoffeerd zijn met een dikte van 2,5cm. De binnenkant van het paneel is voorzien van duurzaam EPS (Strafor).   

Collectie scheidingswanden Huislijn

Productinformatie

Download: Huislijn Catalogus 2017-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.