Huislijn akoestiek

Scheidingswanden Huislijn een ideale oplossing daar waar geluid een storende factor is.

Scheidingswanden Huislijn

Deze akoestische wanden zorgen voor extra privacy en meer concentratie. Ze bieden een ideale oplossing daar waar meerdere mensen in dezelfde ruimte moeten werken en geluid een storende factor is.

Scheidingswanden Huislijn zijn verkrijgbaar als wanden op/aan /in een bureaublad, als vrijstaande panelen, of als diverse complete sets opstellingen.

Voordelen

  • Divers soorten wanden 
  • Diverse mogelijkheden voor montage inzake de bureau scheidingswanden
  • 2 Wanddiktes 
  • Speelse mogelijkheden qua stoffering (padding, knopen, lijnen) tegen geringe meerprijs
  • Diverse stofferingen en kleuren 

Eigenschappen

Scheidingswanden Huislijn

De scheidingswanden zijn geheel gestoffeerd en leverbaar in 2 diktes voor een meer of mindere akoestische waarde. Tevens is er een ruime keuze qua stofferingen en kleuren.

De panelen die dienen als scheidingswanden op of aan de bureau’s kunnen tegen een geringe meerprijs worden voorzien van padding  (doorgestikt in banen), knopen of knopen en lijnen.

scheidingswanden huisijn

Huislijn Kantoormeubelen  is een groothandel in kantoormeubilair en verkoopt haar producten middels een uitgebreid dealernetwerk in Nederland en België.

Het ontwerpen & ontwikkelen van de producten vindt plaats in Nieuw-Bergen. De productie is veelal ondergebracht bij internationale partners (o.a. in Duitsland, Frankrijk, Italië en Turkije).

Tevens is Huislijn exclusief distributeur van de collectie DeBerenn en Feltouch.

Collectie Scheidingswanden Huislijn

Documentatie en informatie

Scroll naar top