Systeemwanden ophelis Tangens

De oplossing voor de indeling van uw ruimte!

Systeemwanden ophelis Tangens

Deze wanden zorgen naast het creëren van ruimtes in bestaande ruimtes ook voor privacy en een geluidsabsorptie in de bestaande ruimtes.

Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan de kantoorruimte door de vaak transparante architectuur en het flexibel gebruik van de ruimtes. Dynamische organisaties vragen vaak om flexibele huisvesting. De systeemwanden ophelis Tangens kunnen zonder veel moeite ter plaatse gemonteerd cq gedemonteerd worden.

Akoestische systeemwanden Tangens
Ook de mogelijkheid tot akoestische uitvoering
systeemwanden ophelis Tangens
Met Tangens systeemwanden creëren we de ruimtelijke oplossing die u zoekt.

Montage systeemwanden ophelis Tangens

Het dragende aluminium raamwerk met een klik-lock systeem wordt als eerste geïnstalleerd en daarna worden de gekozen wandelementen er eenvoudig in geklikt en vast gelockt.

Akoestieke waarde

Systeemwanden ophelis Tangens zijn als ruimte-in-ruimte-systeem op 2 manieren akoestisch werkzaam: het werkt geluiddempend in de ruimte zelf door gebruik van akoestische werkzame elementen en tevens dempt het geluid van de ene naar de andere ruimte.
Het systeem kan tevens uitgevoerd worden met gipskartonplaten dit ter verhoging van de geluiddempende werking en tevens als brandwerende uitvoering.
Bent u op zoek naar een oplossing voor de indeling van uw ruimte en heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Productinformatie

Download: Brochure ophelis Strukturieren

Info: ophelis materialen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.