ophelis Tangens

Systeemwanden ophelis tangens - de oplossing voor de indeling van uw ruimte!

Systeemwanden ophelis tangens

Deze wanden zorgen voor het creëren van ruimtes in bestaande ruimtes en bovendien biedt het privacy en bescherming tegen lawaai op kantoor. Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan de kantoorruimte door de vaak transparante architectuur en het flexibel gebruik van de ruimtes. Dynamische organisaties vragen vaak om flexibele huisvesting. De systeemwanden ophelis tangens kunnen ter plaatse gemonteerd cq gedemonteerd worden.

Voordelen

  • Creëert ruimte in ruimte
  • Biedt privacy 
  • Bescherming tegen geluid
  • Diverse uitvoeringen mogelijk 
  • Uitvoering met aluminium profielen (tangens) of zonder (tanges loft)
  • Meer of minder akoestische uitvoering

Eigenschappen

Systeemwanden ophelis tangens

ophelis tangens zijn als ruimte-in-ruimte-systeem op 2 manieren akoestisch werkzaam: het werkt geluiddempend in de ruimte zelf, door gebruik van akoestische werkzame elementen en tevens dempt het geluid van de ene naar de andere ruimte.

Bent u op zoek naar een oplossing voor de indeling van uw ruimte en heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

systeemwanden ophelis tangens

ophelis houdt zich bezig met de werkomgeving en veranderingen in de wereld van werk. Met hun productportfolio en hun eigen concepten willen ze werkomgevingen creëren waarin mensen zich op hun gemak voelen en beter kunnen werken.

Als een door de eigenaar geleid bedrijf staat ophelis voor continuïteit, kwaliteit en innovaties. Opgericht in 1893, zijn ze nu een van de toonaangevende fabrikanten van kantoorapparatuur in Duitsland en zijn wereldwijd actief.

Alle ophelis-producten worden gemaakt in Duitsland en worden geproduceerd op de locatie van het bedrijf in Bad Schönborn.

ophelis werkt volgens DIN EN ISO 14001 gecertificeerd milieumanagementsysteem om de effecten op het milieu te beheersen en de milieubescherming continu te verbeteren.

Collectie ophelis tangens

Documentatie en informatie

Winkelwagen
Scroll naar top