Aanbieding!

HAG Capisco Puls 8010

 388,00 (excl. BTW)

Coole jeugdige zadelstoel

De kunststof variant van de originele HÅG Capisco, deze bureaustoel voorzien van zadelzitting is ontworpen door de bekende designer:

Peter Opsvik

Deze stoelen zijn nooit voorradig en worden op bestelling geproduceerd.

Wissen

Dit gaat om de kleur van het voetenkruis en gaslift

Geef hier de gewenste kleur stoffering aan. De kleuren ziet u helemaal onderaan deze pagina.

Standaard is de gaslift voor de Capisco Puls 200 mm. Indien u kiest voor een 265mm gaslift is een voetenring noodzakelijk.

Uitsluitend leverbaar in combinatie met 200mm of 265mm gaslift

Metalen onderdelen in zwart of zilver. Toepasbaar op gasliften: 150, 200 en 265 mm. Geschikt voor bureauhoogte 80-95 cm

Voor extra comfort kan een extra afneembaar kussen besteld worden. Dit kussen zit over het hele zitgedeelte van de Capisco Puls.

HÅG Capisco Puls 8010

Dit is de kunststof variant van de originele Capisco zadelstoel die ontworpen is door de bekende designer Peter Opsvik. Deze zadelstoel is een creatieve oplossing voor de traditionele kunststof bureaustoel.

Het is een moderne en flexibele zadelstoel waarvan zowel de rugleuning als de zitting uitgevoerd zijn in kunststof. De zitting van de stoel is standaard voorzien van een geïntegreerd kussen in het midden van het zitvlak (net onder de zitknobbels). De stoffering van de bovenzijde van de zitting is leverbaar in Camira Sprint.

Zadelstoel HAG Capisco 8010
HAG Capisco Puls 8010 – petroleum kunststof, zilver kruisvoet

Deze bureaustoel is uitermate geschikt voor werkplekken met verschillende gebruikers en met name voor werkhoogten van 72cm en hoger. De zadelzitting kan worden aangepast aan lage en hoge werkposities, zelfs tot aan een halfstaande positie.

De stof bij de Capisco Puls is Camira Sprint

Sprint is een klassiek gebreide stof (stretch) gemaakt van 100% polyester. Een gladde cellulaire constructie met een ingetogen afwerking geeft een minimalistische en lichte expressie.

Sprint stoffering

De vele kleurmogelijkheden zorgen voor een leuk een speels effect waardoor deze bureaustoel een echte eye-catcher wordt!

Verder is de stoel leverbaar met diverse accessoires zoals de verrijdbare voetensturen HÅG StepUp, een verhoogde gasveer of een voetenring (alleen in combinatie met 265mm gaslift).

Type 8020 met Comfort kussen

Als extra kan een comfort kussen besteld worden. Dit kussen is afneembaar en uitsluitend bedoeld voor extra comfort. Deze afneembare bekleding van de gehele bovenzijde zitting wordt geleverd in dezelfde kleur stoffering als de bovenzijde van de zitting.

 

Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de productinformatie pagina: Zadelstoel HÅG Capisco Puls

Download: Montage HAG Capisco Puls

Fabrikant: HÅG-Flokk

Kleur kunststof

White, Clay, Pink, Sea Green, Petroleum, Light Grey, Black, Red

Stofferingen

Camira Sprint

Specificaties

– HÅG in Balance® (volledige bewegingsvrijheid achterwaarts)
– Individueel verstelbare schommelweerstand
– Zithoogte verstelling
– Zitdiepte verstelling
– In hoogte verstelbare rugleuning
– Blokkeerbare schommelfunctie
– Geadviseerd voor werkhoogten van 72 cm en hoger.
– Zitting en rugkuip zijn beschikbaar in 8 kleuren: Clay, Pink, Sea Green, Petroleum, Light Grey, Black, White en Red. Specificeer s.v.p. de kleur bij opdracht.
– Voetster (Ø730 mm) met anatomisch gevormde aluminium voetsteunen in zwart, zilver of wit, optioneel in gepolijst aluminium of zwart kunststof (Ø700 mm). Kleur opgeven bij bestelling.
– Wielen voor harde of zachte vloeren. Opgeven bij bestelling.
– Gaslift met 200 mm hoogte interval

Andere suggesties…

Scroll naar top