leestafel Wing True Design

True Design Wing – modern werken

True Design-Wing werktafel en conferentietafel
True Design-Wing werktafel en conferentietafel

True Design – Wing

Solitaire conferentietafels, maar ook werktafel.

Conferentietafel of als moderne werktafel.

True Design Wing is een tafel ontworpen voor diverse werkruimten, kantoor aan huis maar ook toepasbaar in een huiselijke omgeving.

De tafel is voorzien van houten poten met onder het topblad een dragende metalen beam die tevens dienst kan doen als kabelgoot. Standaard verkrijgbaar in 3 afmetingen:

  • 220x110cm.
  • 320x120cm.
  • 450x140cm.

Mocht het nodig zijn dan kan de conferentietafel Wing uitgerust worden met kabelmanagement voorzien van fraaie houten afdekkappen, welke gesloten kunnen worden door magnetisch bevestigingen. Een tafel zonder kabeldoorvoer in het blad? Ook dat is mogelijk bij de True Design Wing.

True Design Wing voor het moderne werken

True Design Wing
Werktafel Wing van True Design in eiken uitvoering

Steeds meer werknemers werken flexibel, dat willen zeggen zonder vaste werkplek. De Wing tafel uitgerust met kabelmanagement biedt dan de mogelijkheid tot bekabeling van laptop, smartphone of tablet. Is het creëren van een wat meer persoonlijke ruimte gewenst dan kan de tafel voorzien worden van akoestische panelen, zowel door central als side dividers die daarbij ook een akoestische werking hebben.

Ook inzetbaar als leestafel of bibliotheek tafel: de tafels met een lengte van 320 en 450cm zijn te voorzien van een koperen leeslamp.

En in de huiselijke omgeving kan deze tafel daarbij ook dienst doen als eettafel door de tafel te voorzien van metalen ronde trays voor het plaatsen van gerechten.

True Design

True Design is een fabrikant van zitmeubilair en tafels uit de Italiaanse provincie Padua.

True Design is het geesteskind van 2 jonge mannen die zijn opgegroeid met het streven naar “het moderne”. Maar voor hen gaat “modern” in de eerste plaats verder dan “de mode”. Mode is vluchtig en om die reden willen ze met hun ontwerpen verder gaan maar met een blik naar het verleden. Dit lijkt paradoxaal, maar volgens hen zijn deze paradoxen de essentie van de moderniteit.

Voor meer informatie kunt u naar de productpagina gaan >>>>>

Scroll naar top