Bioswing 4 Serie

beste bureaustoel getest door VBG* en BGIA**

Verkrijgbaar in de shop >

Eén Bioswing 4
twee uitvoeringen

Bioswing 460 iQ Stof

  1. Gestoffeerd met Gabriel Step stoffering (100% Trevira CS), 6 kleuren.
Haider Bioswing 460 Iq Bestseller

Bioswing 460 iQ Diamant

  1. Gestoffeerd met leder Gaucho O‘leaf tan (duurzaam Premium Leder), 4 kleuren.
Haider Bioswing 460 Diamant

Haider Bioswing
De argumenten

Bioswing 4 Serie

Unieke stoel met
pendels

Pendelmechaniek

Haider is de uitvinder van het pendelmechaniek voor anti rugpijn bureaustoelen.
Onder de naam Bioswing fungeert dit pendelmechaniek als een soort constante rugmassage. Zelfs als de gebruiker denkt stil te zitten gaat deze “massage” door.

Door het pendelmechaniek hangt de zitting van de stoel helemaal vrij in kabels omgeven door stabilisatoren en kan alle kanten op bewegen. Hoewel je zou kunnen denken dat dit een instabiel gevoel geeft is juist het tegendeel waar.

Het Pendelsysteem stimuleert continue kleine bewegingen waarvan de uitslag door de zwaartekracht wordt beperkt. Dit zorgt voor een positieve uitwerking op de wervelkolom.

Net als bij spieren is beweging van groot belang voor de tussenwervel schijven. De massage van deze schijven zorgt ervoor dat deze dikker blijven. In veel gevallen heeft dit een positieve uitwerking op rugklachten en rugpijn.

Bioswing 4 Serie
bureaustoelen collectie

Bioswing 460 iQ
Bioswing 460 Diamant

Gebruiksaanwijzing BIOSWING 4 Serie

De
Documentatie

* De VBG is één van de grote verenigingen voor werkgeversaansprakelijkheids-verzekeringen in Duitsland bijna 580.000 aangesloten bedrijven uit meer dan 100 verschillende sectoren en ongeveer 7,8 miljoen verzekerde werknemers.

** Het BGIA is:  Instituut voor Arbeidsveiligheid en Gezondheid van Duitse wettelijke ongevallenverzekering in Sankt Augustin. Een onderzoeks- en testinstituut van de wettelijke ongevallenverzekeringsinstellingen in Duitsland.

Scroll naar boven