loungestoelen

Loungestoelen valt ook onder lounge menu

Leon
De lounge versie.
Alfa Lounge
De lounge versie
Bamse
van Skipper
Casala logo

Casala loungestoelen: met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

OP AANVRAAG

Stijlvolle fauteuil die zeer geschikt is als bezoekersstoel en receptiestoel. 

Huislijn kantoormeubelen: Economisch en kwalitatief onverslaanbaar

Huislijn kantoormeubelen is zelf geen fabrikant van kantoormeubelen maar koopt de producten in bij kwalitatief goede Europese fabrikanten.

Door de jarenlange samenwerking met Huislijn hebben wij uitstekende oplossingen kunnen bieden aan onze klanten waarin kosten vaak doorslaggevend zijn maar zonder in te boeten op kwaliteit en service.

Naast het Huislijn programma is Huislijn ook importeur van Busypod, Feltouch en DeBerenn.

OP AANVRAAG

Alfa, it’s all in the family. Dit is het lounge model van de Alfa.

Skipper: Producten die geen uitleg nodig hebben

De Bamse. Een comfortabele, volledig gestoffeerde stoel met zachte lijnen. De rug heeft verticale delen en een comfortabele lendensteun. Het zitkussen zit los; en het model wordt geleverd met losse, beschermende armhoezen.
Het model is in de jaren 50 ontwikkeld door Svend Skipper en wordt in 2011 opnieuw gelanceerd waar nieuwe interesse voor dit type meubel ontstaat.

OP AANVRAAG

Klassieker uit de 50 er jaren

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar top