Loungestoelen

Soft seating voor de betere wachtruimte!

Casala
Leon: De lounge versie.
Casala
Huislijn
Alfa Lounge
Huislijn
Skipper
Bamse
Skipper

Casala loungestoelen: met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Huislijn kantoormeubelen: Economisch en kwalitatief onverslaanbaar

Huislijn kantoormeubelen is zelf geen fabrikant van kantoormeubelen maar koopt de producten in bij kwalitatief goede Europese fabrikanten.

Door de jarenlange samenwerking met Huislijn hebben wij uitstekende oplossingen kunnen bieden aan onze klanten waarin kosten vaak doorslaggevend zijn maar zonder in te boeten op kwaliteit en service.

Naast het Huislijn programma is Huislijn ook importeur van Busypod, Feltouch en DeBerenn.

menu Huislijn

Lammhults: Omdat de ruimte ertoe doet!

Bij Lammhults zijn ze ervan overtuigd dat design een groot potentieel heeft om ons dagelijks leven te verbeteren en bij te dragen aan meer betekenisvolle en duurzame manieren van leven. De optimistische geest is een bepalend kenmerk van Lammhults – een essentieel onderdeel van het erfgoed sinds 1945.

menu Lammhults

KÖHL : Moving Design

Sinds 1976 heeft KÖHL zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van ergonomisch hoogwaardige, en ecologisch doordachte bureau-, vergader- en loungestoelen.

De filosofie van duurzame productkwaliteit en de gezondheid van de gebruiker als uitgangspunt zijn de formule voor succes gebleken.

Al vanaf het begin heeft Köhl gekozen voor verantwoorde productieprocessen op zo milieuvriendelijke basis.

Veel gerenommeerde klanten in Duitsland en in heel Europa vertrouwen op deze competentie: Duitse kwaliteit gemaakt door KÖHL.

menu KÖHL

Klöber: Design stoelen – THE ART OF SITTING

Zitmeubilair dat zowel hoogwaardig, ergonomisch als behaaglijk is. De missie van Klöber is de kunst van het zitten te vertalen vanuit de theorie naar de praktijk, om je comfortgevoel tijdens het werken te verhogen.

Dat alles met esthetiek in gedachten want de KLÖBER zitmeubelen zijn kwalitatief, ergonomisch en huiselijk tegelijk.

menu Klöber

Skipper: Producten die geen uitleg nodig hebben

De Bamse. Een comfortabele, volledig gestoffeerde stoel met zachte lijnen. De rug heeft verticale delen en een comfortabele lendensteun. Het zitkussen zit los; en het model wordt geleverd met losse, beschermende armhoezen.
Het model is in de jaren 50 ontwikkeld door Svend Skipper en wordt in 2011 opnieuw gelanceerd waar nieuwe interesse voor dit type meubel ontstaat.

menu Skipper

Scroll naar boven