Conferentiestoelen

vergaderen voor elke doelgroep

KÖHL
De Artiso
KÖHL
KÖHL
Anteo Alu conferentiestoel
KÖHL
Casala
Onyx IV
Casala

Casala conferentiestoelen: met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Klöber: Design stoelen – THE ART OF SITTING.

Zitmeubilair dat zowel hoogwaardig, ergonomisch als behaaglijk is. De missie van Klöber is de kunst van het zitten te vertalen vanuit de theorie naar de praktijk, om je comfortgevoel tijdens het werken te verhogen.

Dat alles met esthetiek in gedachten want de KLÖBER zitmeubelen zijn kwalitatief, ergonomisch en huiselijk tegelijk.

menu Klöber

KÖHL : Moving Design

Sinds 1976 heeft KÖHL zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van ergonomisch hoogwaardige, en ecologisch doordachte bureau- en vergaderstoelen.

De filosofie van duurzame productkwaliteit en de gezondheid van de gebruiker als uitgangspunt zijn de formule voor succes gebleken.

Al vanaf het begin heeft Köhl gekozen voor verantwoorde productieprocessen op zo milieuvriendelijke basis.

Veel gerenommeerde klanten in Duitsland en in heel Europa vertrouwen op deze competentie: Duitse kwaliteit gemaakt door KÖHL.

menu KÖHL

Huislijn kantoormeubelen: Economisch en kwalitatief onverslaanbaar

Huislijn kantoormeubelen is zelf geen fabrikant van kantoormeubelen maar koopt de producten in bij kwalitatief goede Europese fabrikanten.

Door de jarenlange samenwerking met Huislijn hebben wij uitstekende oplossingen kunnen bieden aan onze klanten waarin kosten vaak doorslaggevend zijn maar zonder in te boeten op kwaliteit en service.

Naast het Huislijn programma is Huislijn ook importeur van Busypod, Feltouch en DeBerenn.

menu Huislijn

RBM: Scandinavisch Design sinds 1975

Scandinavisch design, dat vaak wordt gecategoriseerd door minimalisme, is een stroming die over de hele wereld wordt bewonderd. Het is een gemoedstoestand die wordt uitgedrukt door middel van design. Het streven ernaar om zonder poespas een prachtige stijl te bereiken door een reeks functionele designstukken te creëren die zowel een doel dienen als een betekenisvol verhaal hebben.

menu RBM

True Design: Uitzonderlijk. Elke Dag!

Tegenwoordig kun je overal en altijd werken.
Naadloos wordt elke ruimte tegelijkertijd kantoor en entertainment.

True biedt functionele inrichtingsoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze moderne leefomgeving.
Om uw tijd buitengewoon te maken. Elke dag.

menu True Design

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven