conferentiestoelen

fabrikanten van onze conferentiestoelen

Casala opgericht in 1917, is een zelfstandige Nederlandse onderneming. Casala heeft zich toegelegd op de productie van modern projectmeubilair met een lange levensduur. ”Design linked to Functionality” is leidend tijdens het ontwerpproces

Köhl is een Duitse fabrikant van A merk bureaustoelen en conferentiestoelen.

Köhl blinkt uit door milieu vriendelijke productie en hoge kwaliteit in combinatie met goede prijsstelling.

 

Huislijn is een Nederlandse leverancier van economische kantoorinrichtingen

True Design ontstaan in 2009 als familiebedrijf met de tweede generatie ondernemers Alessandro Lorenzo en Francesco Maniero.

Vooral actief in de (kantoor)meubelindustrie

Conferentiestoelen

Conferentiestoelen, vergaderstoelen, bezoekersstoelen –  u vindt hier een uitgebreide collectie. Onze stoelen worden ingezet in diverse kantoren en vergaderruimtes. Elke conferentiestoel is geschikt voor een bepaald marktsegment en moet aan specifieke eisen voldoen.

Deze stoelen zijn er in vele modellen, vormgeving, materialen, uitvoeringen en in vele prijsklassen. Er zijn verschillende zitconcepten die elk hun eigen eigenschappen en kwaliteiten hebben. Wij willen u behulpzaam zijn met het maken van de juiste keuze.

Conferentiestoelen

De stoelen danken hun naam aan het veelvuldig gebruik tijdens conferenties en andere grote evenementen en congressen. Maar deze stoelen zijn vaak ook toepasbaar als bezoekersstoel voor in uw kantoor, bij de receptie, wachtkamer of ontvangstruimte. Bijna altijd uitgevoerd met stoffering maar vooral voorzien van een goed zitcomfort met de juiste ondersteuning.

Voor interne en/of korte vergaderingen kunt u volstaan met een 4-poots model met armleggers. Duren uw vergaderingen langer dan een uur dan adviseren wij een conferentiestoel voorzien van een slede frame. Deze stoelen bieden de gebruiker de benodigde comfort om een tijd lang achtereen te kunnen zitten. Daarbij hebben ze een meer representatieve uitstraling dan een 4-poots model.

conferentiestoelen

Op deze site tonen wij u, slechts een deel van de mogelijke modellen. Laat uw keuze niet beïnvloeden door de getoonde uitvoeringen en kleuren. Over het algemeen zijn alle modellen  leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren of stofferingen.

Scroll naar top