Conferentiestoelen, vergaderstoelen, bezoekerstoelen, kerkstoelen en zaalstoelen. U vind hier een uitgebreide collectie. Onze stoelen worden ingezet in kantoren, kerken en zalencentra. Elke conferentiestoel is geschikt voor een bepaald marktsegment en moet aan specifieke eisen voldoen.

Conferentiestoelen zijn er in vele modellen, vormgeving, materialen, uitvoeringen en in vele prijsklassen. Er zijn verschillende zitconcepten die elk hun eigen eigenschappen en kwaliteiten hebben. Wij willen u behulpzaam zijn met het maken van de juiste keuze.

Kerkstoelen Howe 40/4
Howe 40/4 kerkstoelen

Wij hebben op onze website de volgende onderverdeling gemaakt:

Foto van Kohl Anteo Alu conferentiestoelen

Op deze pagina zullen wij kort de aandachtspunten behandelen om uw keuze proberen te vereenvoudigen.

Conferentiestoelen

De stoelen danken hun naam aan het veelvuldig gebruik tijdens conferenties en andere grote evenementen en congressen. Maar conferentiestoelen zijn vaak ook toepasbaar als bezoekersstoel voor in uw kantoor, bij de receptie, wachtkamer of ontvangstruimte. Bijna altijd uitgevoerd met stoffering maar vooral voorzien van een goed zitcomfort met de juiste ondersteuning.

Voor interne en/of korte vergaderingen kunt u volstaan met een 4-poots model met armleggers. Duren uw vergaderingen langer dan een uur dan adviseren wij een conferentiestoel voorzien van een slede frame. Deze stoelen bieden de gebruiker de benodigde comfort om een tijd lang achtereen te kunnen zitten. Daarbij hebben ze een meer representatieve uitstraling dan een 4-poots model.

Op deze site tonen wij u, slechts een deel van de mogelijke modellen. Laat uw keuze niet beïnvloeden door de getoonde uitvoeringen en kleuren. Over het algemeen zijn alle modellen  leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren of stofferingen.