conferentietafels

fabrikanten van onze conferentietafels

Casala opgericht in 1917, is een zelfstandige Nederlandse onderneming. Casala heeft zich toegelegd op de productie van modern projectmeubilair met een lange levensduur. ”Design linked to Functionality” is leidend tijdens het ontwerpproces

Huislijn is een Nederlandse leverancier van economische kantoorinrichtingen.

Tevens vertegenwoordigd Huislijn de merken deBerenn en Felttouch

Lammhults opgericht in 1945, is een Zweedse fabrikant.

Lammhults fabrikant van modern zitmeubilair en tafels.

True Design ontstaan in 2009 als familiebedrijf met de tweede generatie ondernemers Alessandro Lorenzo en Francesco Maniero.

Vooral actief in de (kantoor)meubelindustrie

Randers + Radius staat bekend om hun productie van innovatieve en tijdloze designmeubels, die in eigen fabriek in Hadsten worden vervaardigd.

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

Ophelis is een private Duitse fabrikant van kantoormeubilair en bestaan al sinds 1893. Ophelis is fabrikant van houten meubels.

Voortman is een private Nederlandse fabrikant van stalen meubilair. Opgericht in 1967.

conferentietafels en vergadertafels

Vergaderen komt voor in elke organisatie. Sterker nog overleg is de de motor van elke organisatie.

Hieronder een aantal vragen die u wellicht kunnen helpen de juiste keuze te maken:

  • praktisch of ook representatief?
  • hoe lang duren de vergaderingen? 
  • samengestelde tafel, vaste tafel of sta-tafel?
  • klaptafels of vaste tafels?
  • aparte vergaderruimte of multifunctionele ruimte?
  • hout of kunststof?
conferentietafels

Solitaire tafels

Wij spreken van solitaire conferentietafels als deze uit 1 stuk (frame) bestaan, waarbij wel gebruik gemaakt kan worden van meerdere bladen die op 1 frame gemonteerd worden. u kunt hierbij denken aan rechthoekige, ovale of tonvormige conferentietafels, die wij standaard kunnen leveren vanaf 140 cm tot ongeveer 7 meter lengte.

True Design-Wing werktafel en conferentietafel
True Design-Wing werktafel en conferentietafel

Samengestelde conferentietafels

Bij samengestelde conferentietafels wordt gebruik gemaakt van losse tafels, eventueel in combinatie met losse bladen die tussen twee tafels gemonteerd worden.

Voor samengestelde conferentietafels wordt gekozen als er een grotere ruimte opgevuld moet worden, of daar waar de gebruikers ook van de voorzijde benaderbaar moeten zijn.

conferentietafels
toepassingen voor multimedia behoren vaak tot de mogelijkheden

Klaptafels of hoge (sta) tafels

Naast de vaste tafels zijn er ook klaptafels, al dan niet op wielen die een flexibel gebruik van de ruimte mogelijk maken.

Veel ruimtes worden tegenwoordig voor meerdere doeleinden gebruikt: van vertrouwelijke besprekingen en kleine bijeenkomsten tot scholingen en grotere meer algemene vergaderingen.  De klaptafel kan hierbij een oplossing bieden.

Aan hoge tafels of staande vergaderingen aan hoge tafels behoren ook tot de mogelijkheden. De onderzoekers van TNO geven aan dat deze staande vergaderingen gemiddeld een derde sneller gaan dan zittende bijeenkomsten.

Casala Temo Fliptop-genest
Casala Temo Fliptop-genest
Voortman TABS tafels
TABS rechthoekige statafel

Bent u op zoek naar de conferentietafel voor uw kantoor, laat het ons gerust weten, wij adviseren u graag om de juiste oplossing voor u te bedenken.

Scroll naar top