Conferentietafels en vergadertafels

Conferentietafels

Conferentietafels zijn er te kust en te keur, doel is overleg en communicatie. In ons ruime aanbod treft u solitaire-, samengestelde vergadertafels, maar ook statafels.

Conferentietafels - uitleg over de mogelijkheden van de diverse conferentietafels..

Vergaderen komt voor in elke organisatie. Sterker nog overleg is de de motor van elke organisatie.

Vergadertafels kunnen bestaan uit solitaire en samengestelde conferentietafels in diverse uitvoeringen zoals rond, vierkant, tonvormig en/of ovaal. Vergaderingen en bijeenkomsten zijn tegenwoordig regelmatig multimedia congressen waar laptops en diverse projectie- en geluidsinstallaties noodzakelijk zijn. Om deze reden kunnen conferentietafels naar wens uitgerust worden met data, elektra en multimedia voorzieningen. De samengestelde tafels kunnen ook voorzien worden van frontpanelen of zogenaamde knieschotten.

Hieronder een aantal vragen die u wellicht kunnen helpen de juiste keuze te maken:

  • praktisch of ook representatief?
  • hoe lang duren de vergaderingen? Bij lang zitten raden wij slede stoelen aan.
  • samengestelde tafel, vaste tafel of sta-tafel?
  • klaptafels of vaste tafels?
  • aparte vergaderruimte of multifunctionele ruimte?
  • hout of kunststof

1. Solitaire conferentietafels.

Wij spreken van solitaire conferentietafels als deze uit 1 stuk (frame) bestaan, waarbij wel gebruik gemaakt kan worden van meerdere bladen die op 1 frame gemonteerd worden. u kunt hierbij denken aan rechthoekige, ovale of tonvormige conferentietafels, die wij standaard kunnen leveren vanaf 140 cm tot ongeveer 7 meter lengte.

2. Samengestelde conferentietafels.

Bij samengestelde conferentietafels wordt gebruik gemaakt van losse tafels, eventueel in combinatie met losse bladen die tussen twee tafels gemonteerd worden.

Voor samengestelde conferentietafels wordt gekozen als er een grotere ruimte opgevuld moet worden, of daar waar de gebruikers ook van de voorzijde benaderbaar moeten zijn.

Klaptafels of hoge (sta) tafels

Naast deze vaste tafels zijn er ook klaptafels, al dan niet op wielen die een flexibel gebruik van de ruimte mogelijk maken.

Veel ruimtes worden tegenwoordig voor meerdere doeleinden gebruikt: van vertrouwelijke besprekingen en kleine bijeenkomsten tot scholingen en grotere meer algemene vergaderingen.  De klaptafel kan hierbij een oplossing bieden.

Aan hoge tafels of staande vergaderingen aan hoge tafels behoren tot de mogelijkheden. De onderzoekers van TNO geven aan dat deze staande vergaderingen gemiddeld een derde sneller gaan dan zittende bijeenkomsten.

Bent u op zoek naar de conferentietafel voor uw kantoor, laat het ons gerust weten, wij adviseren u graag om de juiste oplossing voor u te bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.