Conferentietafels

tafels voor: meeting, training of presentatie

CASALA
Temo met Parker stoelen
TEMO
HUISLIJN
Tafel Bridge
BRIDGE
LAMMHULTS
Attach
ATTACH

Vergaderen komt voor in elke organisatie. Sterker nog overleg is de de motor van elke organisatie. Staat u voor de keuze van een nieuwe tafel voor conferentie, workshops, trainingen en/of presentaties?

Hieronder een aantal vragen die u wellicht kunnen helpen de juiste keuze te maken:

  • praktisch of ook representatief?
  • hoe lang duren de vergaderingen? 
  • samengestelde tafel, vaste tafel of sta-tafel?
  • klaptafels of vaste tafels?
  • aparte vergaderruimte of multifunctionele ruimte?
  • hout of kunststof?

Bent u op zoek naar een conferentietafel, laat het ons gerust weten, wij adviseren u graag voor de juiste oplossing.

Casala : met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Huislijn conferentietafels: Een budget vriendelijk alternatief. 

Kies voor duidelijkheid en betrouwbaarheid. Kies voor een assortiment met een zeer ruime keuze. Kies voor een slimme verhouding tussen hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Kies voor een combinatie van functioneel-praktisch en stijlvol design. Kies voor een in Europa geproduceerd product.

menu Huislijn

Lammhults: Omdat de ruimte ertoe doet!

Bij Lammhults zijn ze ervan overtuigd dat design een groot potentieel heeft om ons dagelijks leven te verbeteren en bij te dragen aan meer betekenisvolle en duurzame manieren van leven. De optimistische geest is een bepalend kenmerk van Lammhults – een essentieel onderdeel van het erfgoed sinds 1945.

menu Lammhults

ophelis: Altijd een kwalitatieve oplossing.

ophelis is één van de toonaangevende fabrikanten van kantoorinrichtingen in Duitsland en wereldwijd actief. Echt een familiebedrijf waarin moeder, vader, zus en zoon de scepter zwaaien. De door de eigenaar geleide onderneming staat borg voor continuïteit, kwaliteit en innovatie. Bij ophelis komt succes voort uit een team: momenteel werken er 160 mensen in het bedrijf.

Doordat hout het basismateriaal van ophelis is zijn er veel meer mogelijkheden om creatieve oplossingen te verzinnen.

menu ophelis

Randers+Radius: tijdloos Scandinavisch design

Meubelen die in al zijn eenvoud meerdere functies vervullen door materiaal, vorm en samenstelling. Het idee achter elk meubel is gericht op het optimaliseren van materiaal in relatie tot functie, milieu en economie. Daarom bestaat het meubel uit zo min mogelijk verbindingen en materialen.

Tegelijkertijd worden ze getest om generaties lang mee te gaan. De materialen zijn eerlijk en compromisloos en kunnen allemaal worden hergebruikt in een nieuwe context wanneer het meubilair moet worden vervangen.

Het zorgt voor een circulaire levenscyclus en een circulaire economie waar iedereen baat bij heeft.

menu Randers+Radius

True Design: Uitzonderlijk. Elke dag!

Tegenwoordig kun je overal en altijd werken.
Naadloos wordt elke ruimte tegelijkertijd kantoor en entertainment.

True biedt functionele inrichtingsoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze moderne leefomgeving.
Om uw tijd buitengewoon te maken. Elke dag.

menu True Design

Voortman: Kwaliteit uit Nederland

Voortman is een Nederlandse producent van stalen kantoormeubilair. Dat stalen meubels ook van een schitterend design kunnen zijn bewijst Voortman met het TABS  programma. 

menu Voortman

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven