Comfortabele bureaustoelen

KÖHL: kiezen voor een comfortabele ergonomische bureaustoel!

KÖHL
De Selleo is een van de comfortabele bureaustoelen van KÖHL
SELLEO

KÖHL: comfortabele en ergonomische bureaustoelen

Sinds 1976 is KÖHL toegewijd aan het creëren en produceren van ergonomische, topkwaliteit en ecologisch bewuste kantoor- en vergaderstoelen. Dit bedrijf gelooft dat duurzame productkwaliteit, in combinatie met het welzijn van de gebruiker, een winnende formule is.

Vanaf het allereerste begin heeft KÖHL gekozen voor verantwoorde productieprocessen die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn, met als resultaat een product waar gemakkelijk de zitting kan worden vervangen als deze beschadigd of vuil geworden is.

KÖHL’s comfortabele kantoorstoelen vallen op in vergelijkende evaluaties en bieden indrukwekkend hoge niveaus van comfort. Het gebruik van hoogwaardige materialen en zorgvuldig vakmanschap garandeert een lange levensduur van het product, terwijl het eenvoudige ontwerp ervoor zorgt dat onderhoud en vervanging van onderdelen zoals de zitkussens snel en gemakkelijk zijn.

De toewijding van KÖHL aan gezond zitten blijkt uit het aanbod van verschillende instelmogelijkheden, waardoor alle gebruikers een correcte houding kunnen instellen. Tevens kan gekozen worden voor stoelen met een automatische instelling.

menu Köhl bureaustoelen

Bureaustoelen worden gemaakt om te bewegen!

Langdurig stilzitten is nadelig voor de gezondheid, vooral als je niet op een goede manier zit. 

Als je op een standaardstoel met vier poten zou zitten, zou je snel merken dat het bijna onmogelijk is om die positie gedurende langere tijd vast te houden. Als de stoel echter is ontworpen met extra bewegingsmogelijkheden en die ook stimuleert, wordt het mogelijk om langer comfortabel te blijven zitten.

Het is cruciaal om aandacht te besteden aan jouw zithouding en ervoor te zorgen dat je een stoel gebruikt die geschikt is voor jouw behoeften. Door een geschikte zitoplossing te kiezen, kun je productief en comfortabel blijven gedurende de hele werkdag.

Zo blijf je ‘s avonds ook nog energiek doordat je lichaam de hele dag optimaal gestimuleerd is.

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven