Scheidingswanden

geluidsoverlast geruisloos oplossen.

SOFTLINE
geluidsoverlast oplossen met panelen
ABSTRACTA
AIRFLAKES
hangende akoestische scheidingswanden.
ABSTRACTA
Paravento
Zoek de rust op van een stilte plek
ophelis

Abstracta scheidingswanden: betere geluidslandschappen.

Simpel gezegd, het woord soundscape verwijst naar hoe we een bepaalde omgeving ervaren met ons gehoor. De laatste jaren is de belangstelling voor akoestiek, en voor de soundscapes waarin we leven en werken, gestaag gegroeid. Dit ging gepaard met een toenemende waardering voor doordacht ontworpen producten gemaakt van fijne materialen. Bij Abstracta zijn we hier erg blij mee omdat we weten hoe belangrijk soundscapes zijn – zowel voor ons welzijn als voor hoe goed we presteren op het werk.

menu Abstracta

Casala : met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair onvangstmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Cascando: Het beste uit jezelf en elkaar halen

Bijzondere zitmeubelen, akoestische oplossingen en inspirerende accessoires die je helpen bij het ontwikkelen van wendbare werkomgevingen waar mensen zich thuis voelen. Voor meer flexibiliteit, gericht op het verbinden van mensen – de missie van Cascando. Het is de basis voor gezonde groei: van mensen, van organisaties, van iedereen. Doordachte interieurproducten die het gebruik van de ruimte flexibeler maken, de samenwerking verbeteren en het werkplezier verhogen.

menu Cascando

Glimakra: Het huis van akoestisch design.

Al sinds de start in 1948 is het de specialiteit van Glimakra om het beste uit hout te produceren. Tegenwoordig is akoestisch ontwerp de hoofdactiviteit van Glimakra uit Zweden.

Om de esthetische en technische kwaliteit te waarborgen, werken de ontwerpers en meubelmakers nauw samen, onder één dak.

Ontdek producten die even rustgevend zijn voor het oog als voor het oor.

menu Glimakra

Huislijn: Sterk in betaalbare akoestische wanden.

Kies voor duidelijkheid en betrouwbaarheid. Kies voor een assortiment met een zeer ruime keuze. Kies voor een slimme verhouding tussen hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Kies voor een combinatie van functioneel-praktisch en stijlvol design. Kies voor een in Europa geproduceerd product.

menu Huislijn

ophelis: Het creëren van comfortabele ruimtestructuren.

ophelis verdeelt ruimtes, dient als afscherming, maar creëert ook ruimtes voor retraite, garderobe of om te telefoneren. Individuele elementen zijn met elkaar verbonden en creëren zo structuren of ruimtes. In de open ruimte worden retraitegebieden gedefinieerd, waarin zowel individuele medewerkers als teams akoestisch en visueel afgeschermd communiceren met de mogelijkheid tot werken in een rustige ruimte.

menu ophelis

Reyem: Fabrikant van scheidingswanden sinds 1984.

Reyem is al meer dan 36 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van scheidingswanden, lage scheidingswanden, kamerwanden voor landschapskantoren en Open Space. Het Reyem-systeem maakt een veelvoud aan locaties mogelijk die kunnen worden afgestemd op kantooromgevingen. 

menu Reyem

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven