Kantinestoelen

kantinestoel: voor lunchroom en restaurant

MUNKEGAARD
Dit is de Munkegaard van Howe
HOWE

De kantine is de plek om even te relaxen, voor de lunch of een koffie of thee. Even gezellige bijkletsen met een collega of voor informeel overleg. In deze ontspannen sfeer is een comfortabele stoel met een gezellige uitstraling heel belangrijk. De kantine is vaak het visitekaartje van het bedrijf!

 

Bent u op zoek naar een kantinestoel, dan tonen wij u hieronder een overzicht van ons programma.

Casala kantinestoel: Met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Howe : Moving Design

HOWE Furniture werd in 1928 in Connecticut opgericht door Harold Howe. Geïnspireerd door de vroege Bauhaus-beweging – en het principe van vorm volgende functie – begon HOWE met het maken van vrijwel elk meubel dat eenvoudig en buitengewoon flexibel was. HOWE gelooft in de zin van beweging.

Daarom bieden alle stoelen en tafels van HOWE een onberispelijke functionaliteit. Je kunt ze vouwen. Je kunt ze stapelen. Je kunt ze op elke gewenste manier rollen, waardoor de ruimtes waarin we werken, denken, studeren en communiceren worden geoptimaliseerd. Net zoals je er troost in kunt voelen; de look, de originaliteit, de manier waarop vorm de functie volgt tot in het kleinste detail. Keer op keer. HOWE en gelooft in bewegend design. Sinds 1928. 

menu Howe

Huislijn : Economisch en kwalitatief onverslaanbaar

Huislijn kantoormeubelen is zelf geen fabrikant van kantoormeubelen maar koopt de producten in bij kwalitatief goede Europese fabrikanten.

Door de jarenlange samenwerking met Huislijn hebben wij uitstekende oplossingen kunnen bieden aan onze klanten waarin kosten vaak doorslaggevend zijn maar zonder in te boeten op kwaliteit en service.

Naast het Huislijn programma is Huislijn ook importeur van Busypod, Feltouch en DeBerenn.

menu Huislijn

Klöber: Design stoelen – THE ART OF SITTING.

Zitmeubilair dat zowel hoogwaardig, ergonomisch als behaaglijk is. De missie van Klöber is de kunst van het zitten te vertalen vanuit de theorie naar de praktijk, om je comfortgevoel tijdens het werken te verhogen.

Dat alles met esthetiek in gedachten want de KLÖBER zitmeubelen zijn kwalitatief, ergonomisch en huiselijk tegelijk.

menu Klöber

KÖHL : Moving Design

Sinds 1976 heeft KÖHL zich toegelegd op de ontwikkeling en productie van ergonomisch hoogwaardige, en ecologisch doordachte bureaustoelen en ander zitmeubilair.

De filosofie van duurzame productkwaliteit en de gezondheid van de gebruiker als uitgangspunt zijn de formule voor succes gebleken.

Al vanaf het begin heeft Köhl gekozen voor verantwoorde productieprocessen op zo milieuvriendelijke basis.

Veel gerenommeerde klanten in Duitsland en in heel Europa vertrouwen op deze competentie: Duitse kwaliteit gemaakt door KÖHL.

menu KÖHL

RBM: Scandinavisch Design sinds 1975

Scandinavisch design, dat vaak wordt gecategoriseerd door minimalisme, is een stroming die over de hele wereld wordt bewonderd. Het is een gemoedstoestand die wordt uitgedrukt door middel van design. Het streven ernaar om zonder poespas een prachtige stijl te bereiken door een reeks functionele designstukken te creëren die zowel een doel dienen als een betekenisvol verhaal hebben.

menu RBM

Lammhults: Omdat de ruimte ertoe doet!

Bij Lammhults zijn ze ervan overtuigd dat design een groot potentieel heeft om ons dagelijks leven te verbeteren en bij te dragen aan meer betekenisvolle en duurzame manieren van leven. De optimistische geest is een bepalend kenmerk van Lammhults – een essentieel onderdeel van het erfgoed sinds 1945.

menu Lammhults

Randers+Radius: Tijdloos Scandinavisch design

Meubelen die in al zijn eenvoud meerdere functies vervullen door materiaal, vorm en samenstelling. Het idee achter elk meubel is gericht op het optimaliseren van materiaal in relatie tot functie, milieu en economie. Daarom bestaat het meubel uit zo min mogelijk verbindingen en materialen.

Tegelijkertijd worden ze getest om generaties lang mee te gaan. De materialen zijn eerlijk en compromisloos en kunnen allemaal worden hergebruikt in een nieuwe context wanneer het meubilair moet worden vervangen.

Het zorgt voor een circulaire levenscyclus en een circulaire economie waar iedereen baat bij heeft.

menu Randers+Radius

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven