Kantinestoelen

Wij kunnen u behulpzaam zijn met het maken van de juiste keuze

Inrichten met kantinestoelen

Kantinestoelen

Kantinestoelen zijn stoelen voor de kleine lunchruimte, bedrijfskantine,  sportkantine, of voor een groot restaurant.  Naast duurzaamheid en uitstraling is comfort hierbij van belang. Maar wat heel belangrijk is, is dat ze eenvoudig te reinigen zijn.

Stoelen zijn er in vele modellen, vormgeving, materialen, uitvoeringen en in vele prijsklassen. Er zijn verschillende zitconcepten die elk hun eigen eigenschappen en kwaliteiten hebben. Wij willen u behulpzaam zijn met het maken van de juiste keuze.

Wij hebben op onze website de volgende onderverdeling gemaakt:

Op deze pagina zullen wij kort wat aandachtspunten behandelen inzake kantinestoelen om uw keuze proberen te vereenvoudigen.

Duurzame kantinestoelen RBM Noor
                      4-poots, voetster op wielen, houten- of draadstaal frame, voorzien van houten – of kunststof zitkkuip? Noor past bij iedereen!

Kantinestoelen

Of we nu praten over een kleine lunchruimte, bedrijfs- of sportkantine, of een groot restaurant, hier wil men lekker de thee of koffie kunnen drinken of van de lunch kunnen genieten. Naast duurzaamheid en uitstraling is comfort dus van belang. U kunt hier kiezen voor een stoel met of zonder armleggers.

Wat heel belangrijk is is dat ze eenvoudig te reinigen zijn. Dit is ook de reden dat met name kunststof of ongestoffeerde stoelen in kantines worden toegepast. Eenvoudig schoon te maken en schoon te houden!

Het is – afhankelijk van de stoel en/of tafel –  mogelijk om stoelen na gebruik te schuiven in een ophangsysteem welke onder het tafelblad bevestigd is. Het schoonmaken van de ruimte wordt hierdoor een stuk eenvoudiger en het plaatsen van de stoelen op de tafels behoort hiermee tot het verleden (denk aan beschadigingen tafelblad/ stoel).

Worden de stoelen regelmatig aan de kant gezet dan speelt de stapelbaarheid van de stoel een belangrijke rol. Ook een transportwagen of stapelwagen kan dan van belang zijn.

Barstoelen en hoge tafels

Heeft u een grote kantineruimte en wilt u een combinatie van hoog en laag zitten of wilt u alleen

barstoelen en hoge (sta)tafels dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Diverse kantinestoelen zijn ook leverbaar in een uitvoering barstoel en doordat deze stoelen verkrijgbaar zijn in vele kleuren kunt u een passend geheel maken en laten aansluiten bij de rest van uw kantine inrichting.

Curvy barstoelen

Kantinestoelen – advies

In ons assortiment beschikken we over verschillende kantinestoelen waarmee de ruimte naar wens ingericht kan worden. Ook voor bijpassende kantinetafels en klaptafels kunt u bij ons terecht.

Indien u een vraag heeft of wilt u graag een advies op maat, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Op deze site tonen wij u slechts een deel van de mogelijke kantinestoelen. Laat uw keuze niet beïnvloeden door de getoonde uitvoeringen en kleuren. Alle modellen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.