kantinestoelen

fabrikanten van onze kantinestoelen

Casala opgericht in 1917, is een zelfstandige Nederlandse onderneming. Casala heeft zich toegelegd op de productie van modern projectmeubilair met een lange levensduur. ”Design linked to Functionality” is leidend tijdens het ontwerpproces

 Howe opgericht in 1928, hoofdkantoor in Denemarken en bekend van de beroemde stapelbare draadstaalstoel: 40/4

Howe is een fabrikant van stoelen en tafels.

Lammhults opgericht in 1945, is een Zweedse fabrikant.

Lammhults fabrikant van modern zitmeubilair en tafels.

FP Collection is al bijna 25 jaar importeur gespecialiseerd in projectmeubilair voor de zakelijke markt. Alle producten komen uit Europese landen met als zwaartepunt Italië

Randers + Radius staat bekend om hun productie van innovatieve en tijdloze designmeubels, die in eigen fabriek in Hadsten worden vervaardigd.

FLOKK-RBM

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

Inrichten met kantinestoelen

Kantinestoelen zijn stoelen voor de kleine lunchruimte, bedrijfskantine, sportkantine of voor een groot restaurant.  Naast duurzaamheid en uitstraling is comfort hierbij van belang. Maar wat heel belangrijk is, is dat ze eenvoudig te reinigen zijn.

Stoelen zijn er in vele modellen, vormgeving, materialen, uitvoeringen en in vele prijsklassen. Er zijn verschillende zitconcepten die elk hun eigen eigenschappen en kwaliteiten hebben.

Op deze pagina wat aandachtspunten inzake kantinestoelen om u een handvat te geven voor aanschaf van kantinestoelen.

kantinestoelen
SixE cafe

Kantinestoelen

Of we nu praten over een kleine lunchruimte, bedrijfs- of sportkantine, of een groot restaurant, hier wil men lekker thee of koffie kunnen drinken of van de lunch kunnen genieten. Naast duurzaamheid en uitstraling is comfort dus van belang. U kunt hier kiezen voor een stoel met of zonder armleggers.

Wat heel belangrijk is is dat ze eenvoudig te reinigen zijn. Dit is ook de reden dat met name kunststof of ongestoffeerde stoelen in kantines worden toegepast. Eenvoudig schoon te maken en schoon te houden!

Worden de stoelen regelmatig aan de kant gezet dan speelt de stapelbaarheid van de stoel een belangrijke rol. Ook een transportwagen of stapelwagen kan dan van belang zijn.

Barstoelen

Heeft u een grote kantineruimte en wilt u een combinatie van hoog en laag zitten of wilt u alleen barstoelen en hoge (sta)tafels, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Diverse kantinestoelen zijn ook leverbaar in een uitvoering barstoel en doordat deze stoelen verkrijgbaar zijn in vele kleuren kunt u een passend geheel maken en laten aansluiten bij de rest van uw kantine inrichting.

casala curvy barstoelen
Curvy barstoel

Advies

In ons assortiment beschikken we over verschillende kantinestoelen waarmee de ruimte naar wens ingericht kan worden. Ook voor bijpassende kantinetafels en klaptafels kunt u bij ons terecht.

Indien u een vraag heeft of wilt u graag een advies op maat, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Op deze site tonen wij u slechts een deel van de mogelijke kantinestoelen. Laat uw keuze niet beïnvloeden door de getoonde uitvoeringen en kleuren. Alle modellen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.

 

Scroll naar top