Ontvangstmeubilair

Voor: ontvangst, entree of ontspanning

CASALA
Capsule, lounge en bench
CAPSULE
+HALLE
Summit
SUMMIT
KLÖBER
Wooom fauteuil
WOOOM

Ontvangstmeubilair, geschikt voor  entree of ontvangstruimte van uw bedrijf, geeft de eerste indruk aan uw klanten en zakenrelaties. Van belang is dat deze klanten en bezoekers  zich welkom voelen en de sfeer beleven die u als bedrijf wilt uitstralen.

Meubilair voor een informele vergaderzone of zithoek m.a.w. originele zitoplossingen voor ruimtes waar ontvangen, ontmoeten, wachten of ontspannen centraal staan.

Casala : met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair onvangstmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Cascando: Het beste uit jezelf en elkaar halen

Bijzondere zitmeubelen, akoestische oplossingen en inspirerende accessoires die je helpen bij het ontwikkelen van wendbare werkomgevingen waar mensen zich thuis voelen. Voor meer flexibiliteit, gericht op het verbinden van mensen – de missie van Cascando. Het is de basis voor gezonde groei: van mensen, van organisaties, van iedereen. Doordachte interieurproducten die het gebruik van de ruimte flexibeler maken, de samenwerking verbeteren en het werkplezier verhogen.

menu Cascando

Klöber: Design stoelen – THE ART OF SITTING

Zitmeubilair dat zowel hoogwaardig, ergonomisch als behaaglijk is. De missie van Klöber is de kunst van het zitten te vertalen vanuit de theorie naar de praktijk, om je comfortgevoel tijdens het werken te verhogen.

Dat alles met esthetiek in gedachten want de KLÖBER zitmeubelen zijn kwalitatief, ergonomisch en huiselijk tegelijk.

menu Klöber

Magnus Olesen: Goed ontwerp dat lang meegaat

Magnus Olesen produceert kwaliteitsmeubels zoals ontvangstmeubilair welke geproduceerd worden in de fabriek in Denemarken, in samenwerking met bekwame Deense ontwerpers. Er wordt geen “ontwerp” in productie genomen. Bij Magnus Olesen is goed ontwerp wanneer zowel visuele expressie als doordachte functie voldoet aan de milieurichtlijnen waarmee ze werken met betrekking tot Design for Disassembly.

menu Magnus Olesen

Ophelis: Uitgebreid en veelzijdig, opgericht in 1893.

ophelis is één van de toonaangevende fabrikanten van kantoorinrichtingen in Duitsland en wereldwijd actief. Echt een familiebedrijf waarin moeder, vader, zus en zoon de scepter zwaaien. De door de eigenaar geleide onderneming staat borg voor continuïteit, kwaliteit en innovatie. Bij ophelis komt succes voort uit een team: momenteel werken er 160 mensen in het bedrijf. 

Doordat hout het basismateriaal van ophelis is, zijn er veel meer mogelijkheden om creatieve oplossingen te verzinnen.

menu ophelis

+Halle: Meubels moeten een duidelijk doel hebben

+Halle is een merk dat een nieuwe dappere generatie fabrikanten vertegenwoordigt. In plaats van meubels te produceren die passief bestaan, geloven we dat meubels een zinvolle factor kunnen zijn voor positieve verandering. Bij +Halle zijn we ervan overtuigd dat de toekomst van meubels ligt in ruimtes die zich aanpassen aan het gedrag van de mensen die ze gebruiken, wat betekent dat het ontwerp een synthese moet bereiken van context, functie en prestatie.

menu +Halle

True Design: Uitzonderlijk. Elke dag!

Tegenwoordig kun je overal en altijd werken.
Naadloos wordt elke ruimte tegelijkertijd kantoor en entertainment.

True biedt functionele inrichtingsoplossingen zoals ontvangstmeubilair die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze moderne leefomgeving.
Om uw tijd buitengewoon te maken. Elke dag.

menu True Design

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven