ontvangstmeubilair

fabrikanten van onze ontvangstmeubilair

Casala opgericht in 1917, is een zelfstandige Nederlandse onderneming. Casala heeft zich toegelegd op de productie van modern projectmeubilair met een lange levensduur.

Cascando is een Nederlands designbedrijf met een sterke focus op nicheproducten voor de kantoormeubelmarkt. Cascando ontwerpt, produceert en distribueert aanvullende oplossingen: onderscheidend en innovatief meubilair en accessoires. 

Huislijn is een Nederlandse leverancier van economische kantoorinrichtingen.

Palau is een collectie binnen het merk Casala. De Palau producten zijn gericht op het creëren van modulaire interieuroplossingen waarbij samenwerking tussen mensen wordt aangemoedigd.

Klober Logo bureaustoelen

Klöber is een Duitse fabrikant van bureaustoelen en zitmeubilair uit het hogere segment.

Met name voor geïnteresseerden in luxe zitmeublilair is Klöber een goede partner.

Ophelis is een private Duitse fabrikant van kantoormeubilair en bestaan al sinds 1893. Ophelis is fabrikant van houten meubels.

True Design ontstaan in 2009 als familiebedrijf met de tweede generatie ondernemers Alessandro Lorenzo en Francesco Maniero.

Vooral actief in de (kantoor)meubelindustrie

+ Halle is een Deens merk dat een nieuwe dappere generatie fabrikanten vertegenwoordigt. In plaats van meubels te produceren die passief bestaan, geloven ze dat meubels betekenisvol kunnen zijn voor positieve verandering.

Ontvangstmeubilair, een eerste indruk

Ontvangstmeubilair is geschikt voor de entree van uw bedrijf en geeft de eerste indruk aan uw klanten en zakenrelaties. Van belang is dat deze klanten en bezoekers bij ontvangst zich welkom voelen en de sfeer beleven die u als bedrijf wilt uitstralen. Daarom is het belangrijk dat u aandacht besteedt aan de inrichting van uw ontvangstruimte.

Wij hebben onze collectie ontvangstmeubelen onderverdeeld in:

  • lounge meubilair
  • wachtmeubilair
ontvangstmeubilair
Casala Leon Lounge stoel

ontvangstmeubilair - lounge meubilair

Een “lounge” is een plek of kamer die is ingericht met relaxed zittend meubilair of kussens waar je tot rust kunt komen. Tegenwoordig wordt er in de moderne werkomgeving steeds meer gebruik gemaakt van lounge meubilair: als ontvangstmeubilair of als meubilair voor het informele werken in een zo ongedwongen mogelijke omgeving.

Mede door het moderne werken wisselt men de “gewone” bureau-werkplek vaak af met allerlei lounge-achtige configuraties: lage kleurrijke banken of modulaire elementen en trendy stoelen. PC’s worden steeds meer ingeruild voor notebooks en iPads en het bieden van mogelijkheden tot communicatie in een ongedwongen creatieve sfeer wordt wellicht dé functie van het kantoor.

Poef Cascando Pully
Cascando Pully

ontvangstmeubilair - wachtmeubilair

Wachtkamers zijn er in vele soorten en maten en daardoor ook op vele manieren in te richten. Ook hier geeft de inrichting vaak weer in wat voor bedrijf u bent. Ook hier wil de bezoeker zich op zijn of haar gemak voelen.

Praten we over ontvangstmeubilair in de vorm van een wachtkamer die continu bezocht wordt, denk aan bijvoorbeeld (tand)artspraktijken e.d., dan is het van belang dat u let op een eventueel te gebruiken stoffering van het meubilair. Is het eenvoudig schoon te houden/te krijgen? Is het slijtvast genoeg? Heb ik klanten die fysiek gezien ondersteuning nodig hebben om op te staan in dat geval adviseren we het gebruik van armleggers.

Het ligt over het algemeen niet in de bedoeling dat u uw klanten of bezoekers laat wachten maar het kan natuurlijk voorkomen. In dat geval past een comfortabel zitje of een leuke bank waardoor het wachten tot een aangenaam verpozen wordt. Wachtmeubilair is ook hier een belangrijk onderdeel om uw bedrijf te presenteren.

ophelis Docks 135er links en rechts zitelementen
ophelis docks

Advies

Het is dus van belang dat de bezoekers van uw bedrijf het juiste gevoel en de juiste sfeer ervaren die u als bedrijf wilt uitstralen. Of het nou gaat om een open entree met vrolijk en speels lounge meubilair of om een aantal wachtbanken.

Boom Kantoorprojecten kan met u meedenken qua inrichting om in uw ontvangstruimte de gewenste sfeer in combinatie met de gewenste functionaliteiten te laten samenkomen.

Scroll naar top