Klaptafels

Klaptafel of flip-top: flexibel en handzaam

CASALA
Pliana
PILANA
HOWE
Tempest Fliptop
TEMPEST

Klaptafel, ideaal voor evenementen, congressen en vele andere toepassingen met wisselende opstellingen, zoals conferentieruimtes, (school)kantines, zalen en seminarruimten.

Deze tafels moeten vooral praktisch zijn, stabiel en stevig staan en snel en veilig ingeklapt kunnen worden.

 

Er zijn 2 soorten klaptafels:

  • Een klaptafel met inklapbare poten, waarna ze getransporteerd kunnen worden middels een trolley, waarop de tafels horizontaal of verticaal gestapeld worden.
  • Een fliptop tafel met wielen, met klapbaar blad. Deze verrijdbare en klapbare tafel laat zich snel, zonder kracht, zonder tillen en door één persoon in de gewenste opstelling configureren. Een transportwagen is in dit geval niet nodig. Dus snel te plaatsen of te ontruimen zonder veel inspanning!

Casala klaptafel: met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Howe : Moving Design

HOWE Furniture werd in 1928 in Connecticut opgericht door Harold Howe. Geïnspireerd door de vroege Bauhaus-beweging – en het principe van vorm volgende functie – begon HOWE met het maken van vrijwel elk meubel dat eenvoudig en buitengewoon flexibel was. HOWE gelooft we in de zin van beweging; het idee dat wat we doen niet alleen het niveau van vakmanschap of de beperkingen binnen design verlegt, maar ook de mensen die het elke dag gebruiken.

Daarom bieden alle stoelen en tafels van HOWE een onberispelijke functionaliteit. Je kunt ze vouwen. Je kunt ze stapelen. Je kunt ze op elke gewenste manier rollen, waardoor de ruimtes waarin we werken, denken, studeren en communiceren worden geoptimaliseerd. Net zoals je er troost in kunt voelen; de look, de originaliteit, de manier waarop vorm de functie volgt tot in het kleinste detail. Keer op keer. HOWE en gelooft in bewegend design. Sinds 1928. 

menu Howe

Lammhults: Omdat de ruimte ertoe doet!

Bij Lammhults zijn ze ervan overtuigd dat design een groot potentieel heeft om ons dagelijks leven te verbeteren en bij te dragen aan meer betekenisvolle en duurzame manieren van leven. De optimistische geest is een bepalend kenmerk van Lammhults – een essentieel onderdeel van het erfgoed sinds 1945.

menu Lammhults

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven