Kantinetafels

Kantinetafels: voor lunchroom en restaurant

HOWE
Tempest met 40/4 stoelen
HOWE
Randers+Radius
Grip
Grip
Huislijn
Move
Move

Toe aan een nieuwe kantinetafel dan treft u op deze pagina een selectie aan die verwijzen naar de product pagina’s van kantinetafels.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om een kantine leuk in te richten dat een tafel met 4 stoelen selecteren niet tot de fraaiste resultaten leidt.

De kantine moet er ook voor zorgen dat er een optisch verschil bestaat met de standaard kantoorinrichting, zodat er een gevoel ontstaat er echt even in een andere omgeving te bivakeren

Deze pagina is de eerste stap naar een nieuwe kantine.

Casala kantinetafels: met de focus op een duurzame wereld.

Casala is in 1917 opgericht in Lauenau, nabij Hannover (Duitsland). In de beginjaren werden daar houten schoenzolen geproduceerd, maar al snel werd de omslag gemaakt naar de productie van houten meubelen. Na verloop van tijd werd de focus gelegd op metalen en gestoffeerde meubelen met een duurzaam karakter. Vandaag de dag biedt Casala een complete collectie hoogwaardig projectmeubilair en soft seating, circulair en gerefurbished meubilair. Casala is gevestigd in Culemborg en heeft vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

menu Casala

Huislijn: Een budgetvriendelijk alternatief.

Kies voor duidelijkheid en betrouwbaarheid. Kies voor een assortiment met een zeer ruime keuze. Kies voor een slimme verhouding tussen hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Kies voor een combinatie van functioneel-praktisch en stijlvol design. Kies voor een in Europa geproduceerd product.

menu Huislijn

Randers+Radius: Tijdloos Scandinavisch design.

Meubelen die in al zijn eenvoud meerdere functies vervullen door materiaal, vorm en samenstelling. Het idee achter elk meubel is gericht op het optimaliseren van materiaal in relatie tot functie, milieu en economie. Daarom bestaat het meubel uit zo min mogelijk verbindingen en materialen.

Tegelijkertijd worden ze getest om generaties lang mee te gaan. De materialen zijn eerlijk en compromisloos en kunnen allemaal worden hergebruikt in een nieuwe context wanneer het meubilair moet worden vervangen.

Het zorgt voor een circulaire levenscyclus en een circulaire economie waar iedereen baat bij heeft.

menu Randers + Radius

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven