kantinetafels

Kantine inrichting

De kantine, aula, bistro of bedrijfsrestaurant is de plek waar mensen samenkomen om te lunchen of voor een korte break met bv. een kop koffie. Van belang is dat men hier een moment van rust en ontspanning kan vinden.

De meeste bedrijven beschikken hiervoor over een aparte ruimte en de inrichting hiervan is niet onbelangrijk want ook deze ruimte met het gekozen meubilair draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en het welbevinden van uw medewerkers.

Wat is er bij een kantinetafel van belang:

Bedrijfskantine Lammhults Campus Air
Bedrijfskantine met Campus Air stoelen in verschillende kleuren

Kantinetafels – welk model?

Er zijn verschillende modellen kantinetafels, denk hierbij aan de vormgeving rond, vierkant, rechthoekig of ellips vormig. Daarbij bij veel modellen de keuze uit het type onderstel: 4-poot, T-poot, onderstel met voetplaat etc.

Ook de hoeveelheid zitplaatsen van een kantinetafel kan naar wens variëren tussen twee-, vier-, of zes zits. Is het gebruik van de kopse kant van de tafel gewenst dan zijn dit allemaal zaken die u in uw besluitvorming een rol spelen.

Bent u op zoek naar tafels voor een kantine die onderdeel uitmaakt van een multifunctionele ruimte en wordt er regelmatig gewisseld van opstelling, denkt u dan ook eens aan klaptafels al of niet verrijdbaar. Deze zijn snel en eenvoudig van hun plaats en nemen verticaal gestapeld weinig ruimte in.

Is het van belang dat de stoelen regelmatig van de vloer moeten i.v.m schoonmaken dat is er de mogelijkheid – afhankelijk van het type tafel – om de tafel te voorzien van een ophangsysteem. Dit systeem wordt onder het tafelblad gemonteerd waarin de stoelen na gebruik geschoven kunnen worden zodat de vloer hierdoor eenvoudiger te reinigen is.

Randers Radius kantinemeubilair

Bladkeuze Linoleum of laminaat

Hoge of/en lage kantinetafels

Tegenwoordig spreekt men vaak over hoog of laag zitten. Onder laag zitten verstaan we hier een tafel met een  standaard hoogte van ca. 74cm . Hoge kantinetafels zijn ca. 110cm hoog en deze worden gecombineerd met barkrukken.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte wordt ook een combinatie van hoog en laag zitten toegepast.

Casala Centre tafels

Kies de gewenste kolom, voet en blad en de Centre tafel is uw tafel!

Materialen

De kwaliteit van de kantinetafels wordt bepaald door het frame en het bladmateriaal. Een gelast frame zal o.h.a. stabieler zijn dan een gemonteerd frame. Wanneer men regelmatig van opstelling wisselt kan dit een belangrijke rol spelen.

Wanneer er sprake is van een ongelijke ondergrond kunnen stelpootjes of steldoppen een oplossing bieden. Deze voorkomen dat de tafel wiebelt.

Howe stoel 40/4

Howe 40/4 – eenvoudig, stapelbaar en opvallend!

Het beste bladmateriaal is HPL.  High Pressure Laminate heeft de volgende voordelen:

De onderstellen van de kantinetafels zijn o.h.a. van hout of van staal (geëpoxeerd in diverse kleuren of verchroomd).

duurzame stoelen

..modulair en met een geringe CO2-voetafdruk! Een moderne keuze met oog voor duurzaamheid!

Kantinetafels – advies

In ons assortiment beschikken we over verschillende kantinetafels waarmee de ruimte naar wens ingericht kan worden. Ook voor bijpassende stoelen kunt u bij ons terecht.

Indien u een vraag heeft of wilt u graag een advies op maat, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.