kantinetafels

fabrikanten van onze kantinetafels

Casala opgericht in 1917, is een zelfstandige Nederlandse onderneming. Casala heeft zich toegelegd op de productie van modern projectmeubilair met een lange levensduur. ”Design linked to Functionality” is leidend tijdens het ontwerpproces

Huislijn is een Nederlandse leverancier van economische kantoorinrichtingen.

Randers + Radius staat bekend om hun productie van innovatieve en tijdloze designmeubels, die in eigen fabriek in Hadsten worden vervaardigd.

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

Kantinetafels

De kantine, aula, bistro of bedrijfsrestaurant is de plek waar mensen samenkomen om te lunchen of voor een korte break met bv. een kop koffie. Van belang is dat men hier een moment van rust en ontspanning kan vinden.

De meeste bedrijven beschikken hiervoor over een aparte ruimte en de inrichting hiervan is niet onbelangrijk want ook deze ruimte met het gekozen meubilair draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en het welbevinden van uw medewerkers.

Wat is er bij een kantinetafel van belang:

 • Stevig en stabiel
 • Eenvoudig te reinigen
 • Passend in de beschikbare ruimte
 • Voldoet aan de hoeveelheid gewenste zitplaatsen
 • Uitstraling
kantinetafels

Kantinetafels - welk model?

Er zijn verschillende modellen kantinetafels, denk hierbij aan de vormgeving rond, vierkant etc. Met 4-poten of voetplaat.

Hoeveelheid zitplaatsen zijn er per tafel gewenst en is gebruik van de kopse kant van de tafel gewenst – dat zijn dit allemaal zaken die in uw besluitvorming een rol spelen.

Bent u op zoek naar tafels voor een kantine die onderdeel uitmaakt van een multifunctionele ruimte en wordt er regelmatig gewisseld van opstelling, denkt u dan ook eens aan klaptafels al of niet verrijdbaar. Deze zijn snel en eenvoudig van hun plaats en nemen verticaal gestapeld weinig ruimte in.

kantinetafels

Hoogte kantinetafels

Tegenwoordig spreekt men vaak over hoog of laag zitten. Onder laag zitten verstaan we hier een tafel met een  standaard hoogte van ca. 74cm . Hoge kantinetafels zijn ca. 9 of 110cm hoog en deze worden gecombineerd met barkrukken.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte wordt ook een combinatie van hoog en laag zitten toegepast.

Materialen

De kwaliteit van de kantinetafels wordt bepaald door het frame en het bladmateriaal. Een gelast frame zal o.h.a. stabieler zijn dan een gemonteerd frame. Wanneer men regelmatig van opstelling wisselt kan dit een belangrijke rol spelen.

Wanneer er sprake is van een ongelijke ondergrond kunnen stelpootjes of steldoppen een oplossing bieden. Deze voorkomen dat de tafel wiebelt

Bladmateriaal HPL

Voor tafels adviseren wij tafels met HPL bladen. HPL staat voor High Pressure Laminate en is een steviger materiaal dan melamine. Daarbij heeft het de volgende voordelen

 • Dichte oppervlaktestructuur, hygiënisch en makkelijk te reinigen
 • Hitte- en vochtbestendig
  resistentie tegen huishoudelijke chemicaliën
 • Duurzaam en slijtvast
 • Verkrijgbaar in een scala van unikleuren en houtdecors.
Noor kantinestoelen

Advies

In ons assortiment beschikken we over verschillende kantinetafels waarmee de ruimte naar wens ingericht kan worden. Ook voor bijpassende stoelen kunt u bij ons terecht.

Indien u een vraag heeft of wilt u graag een advies op maat, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Scroll naar top