Kasten en ladeblokken

opbergen: creatieve opberg mogelijkheden

kasten
De evolutie van opbergen
OPHELIS
OPHELIS
opbergen van persoonlijke bescheiden
OPHELIS
opbergen en afscheiden
Deze flexwall van huislijn biedt het tegelijkertijd.
Huislijn

Huislijn opbergmogelijkheden: Een budget vriendelijk alternatief. 

Kies voor duidelijkheid en betrouwbaarheid. Kies voor een assortiment met een zeer ruime keuze. Kies voor een slimme verhouding tussen hoge kwaliteit en betaalbare prijs. Kies voor een combinatie van functioneel-praktisch en stijlvol design. Kies voor een in Europa geproduceerd product.

menu: Huislijn

Cascando: Het beste uit jezelf en elkaar halen

Bijzondere zitmeubelen, akoestische oplossingen en inspirerende accessoires die je helpen bij het ontwikkelen van wendbare werkomgevingen waar mensen zich thuis voelen. Voor meer flexibiliteit, gericht op het verbinden van mensen – de missie van Cascando. Het is de basis voor gezonde groei: van mensen, van organisaties, van iedereen. Doordachte interieurproducten die het gebruik van de ruimte flexibeler maken, de samenwerking verbeteren en het werkplezier verhogen.

menu Cascando

ophelis: Als er wat opgeborgen moet worden heeft ophelis een kwalitatieve oplossing.

Het productassortiment voor de inrichting van moderne kantoorwerkomgevingen zijn bij ophelis omvangrijk en op elkaar afgestemd. Open kasten, draaideurkasten, roldeurkasten, zweefdeurkasten, aluminium kastenwanden, apothekerskasten, technische dressoirs, Pick-up’s en ladenblokken. Het assortiment van ophelis is omvangrijk.

menu: ophelis

Voortman: Omdat stalen kasten ook een fraai design kunnen hebben.

Voortman is een Nederlandse producent van stalen kantoormeubilair. Dat stalen meubels ook van een schitterend design kunnen zijn bewijst Voortman met het TABS CREDENZA programma. Maar het programma opbergmeubelen is veelomvattend.

 

menu: Voortman

Palau: De hoogwaardige collectie by Casala

Modulaire werkplekken, moderne kantoortuinen en informele kantooromgevingen maken steeds meer deel uit van de moderne kantoorinrichting. Met het uitgebreide en hoogwaardige assortiment van de Palau collectie, speelt Casala in op deze behoefte. De Palau producten zijn gericht op het creëren van modulaire interieuroplossingen waarbij samenwerking tussen mensen wordt aangemoedigd.

menu: Casala

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven