Kantoormeubelen voor een verantwoorde kantoorinrichting

Kantoormeubelen: Wat er komt kijken bij een nieuwe kantoorinrichting.

Kantoormeubelen in ons programma zijn van de merken Voortman, ophelis en Huislijn. Deze drie merken leveren kwaliteit in elk marktsegment. Ook het hergebruik van kantoormeubelen stimuleren wij door bestaande kantoormeubelen te upgraden.

Kantoormeubelen uitzoeken en wat er bij komt kijken.

Bij het zoeken naar nieuwe kantoormeubelen komt u voor een groot aantal vragen te staan, het is niet meer zo eenvoudig als vroeger: Kijken wat je mooi vindt en bestellen maar. Waar u op moet letten en rekening mee moet houden hebben wij op deze pagina behandeld. Allereerst presenteren wij de merken die wij vertegenwoordigen.

Onze merken kantoormeubelen

Voortman

Opgericht in 1967, is een zelfstandige Nederlandse onderneming. Voortman is een belangrijke fabrikant van stalen kantoormeubelen.


ophelis 

Al sinds 1893 een vooraanstaande fabrikant van houten kantoormeubelen. Ophelis blinkt uit door een groot, modern en veelzijdig programma.

Logo Huislijn kantoormeubelen

Huislijn

Huislijn is een leverancier van een kompleet programma voor de kantoorinrichting. Betaalbare kantoormeubelen en veelal uit voorraad.

Wat is uw visie op nieuwe kantoormeubelen?

Een kantoor inrichten is niet meer gewoon kantoormeubelen uitzoeken en bestellen maar. De manier van werken en de cultuur van de organisatie bepalen de sfeer die er bij een nieuwe of vernieuwde inrichting hoort.

Denk ook aan de functionaliteit van het nieuwe of vernieuwde meubilair. Hoe lang wordt er per dag door een medewerker gebruik van gemaakt en zorgt het meubilair ervoor dat de ergonomie van het meubilair dit ondersteunt?

Ondersteunt de kantoorinrichting een flexibele organisatie zodat de veranderingen in de organisatie op een snelle manier aangepast en opgelost kunnen worden.

Ophelis Paravento opzetwanden met Serie S Bench kantoormeubelen
Ophelis Paravento opzetwanden met Serie S Bench kantoormeubelen

Denk ook aan het opknappen van uw bestaande kantoormeubelen!

Om kosten en het milieu te sparen kunt u ook bij een nieuwe kantoorinrichting kiezen voor het hergebruik van uw bestaande kantoormeubelen. Zo kunnen wij uw bestaande bureaustoelen en conferentiestoelen her-stofferen en repareren.

Bestaande bureau's kunnen wij van een nieuw blad voorzien of van een ander onderstel.

Vraag naar onze mogelijkheden!

Waar moet je op letten bij het selecteren van (ver) nieuw(de) kantoormeubelen

Kantoormeubelen die wij voor de kantoorinrichting gebruiken zijn zoals al onze producten van de beste kwaliteit. In de categorie kantoormeubelen vallen uitsluitend bureau's c.q. werkplekken.

Of het nu om een eenvoudige 4-poot tafel, bureau met slinger, een duo werkplek, bench of elektrische zit-sta werkplek gaat, Boom Kantoorprojecten biedt een goed advies en passende oplossing.

Boom Kantoorprojecten heeft 3 fabrikanten geselecteerd die vrijwel elk segment kunnen bedienen en passen bij de eisen die wij stellen aan een gerenommeerde fabrikant.

De verschillende mogelijkheden bij het kiezen van werktafels.

Er zijn bij het kiezen van de goede werkplek een aantal vragen die beantwoord moeten worden die voornamelijk te maken hebben met het gebruik van de werkplek. Allereerst of en hoe moet het bureau in hoogte verstelbaar zijn. Daarbij kan uit de volgende opties gekozen worden:

  1. Vaste hoogte
  2. In hoogte instelbaar
  3. Hoogte verstelbaar
  4. Met slinger verstelbaar
  5. Elektrisch verstelbaar zit-sta bureau

Hoe weet je op welke hoogte een bureau ingesteld moet worden?

De hoogte van het bureau kan het beste als volgt bepaald worden:

  1. Ga op de bureaustoel zitten en stel deze in op de juiste hoogte.
  2. Ga op de bureaustoel zitten met de hakken op de grond en de kniehoek minimaal 90 graden. (Niet teveel om te vermijden dat de druk op de onderkant van de bovenbenen te groot wordt.
  3.  Rij nu naar het bureau toe en kijk met ontspannen schouders of de hoogte van de elleboog ongeveer 1,5 onder het werkblad komt.
  4.  Pas het bureau aan en u heeft de juiste hoogte.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.