Zadelkrukken

Zitondersteuning op hoogte: Actief, dynamisch en trendy

Score Zadelkrukken

SCORE zadelkrukken: Dan zit je gezonder!

Een winnaar waarmee je alle kanten op kunt!

Een Score kent zijn gelijke niet. Actief, dynamisch en trendy: je kunt er letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op. En hij is nog goed voor je gezondheid ook!

Sterkere spieren, meer energie
Wat maakt de Score zadelkruk zo uniek? Hij bevordert een actieve zithouding en geeft genoeg grip om er alle kanten mee op te kunnen bewegen. Terwijl je dit doet, behoudt je rug zijn natuurlijke houding, waardoor je rug- en buikspieren sterker worden en je ademhaling en doorbloeding verbeteren. Dit geeft je energie om je langer te kunnen concentreren op je werk. Dat is actief zitten!

Licht, compact en toch robuust
Een kruk is klein en licht en daardoor gemakkelijk verplaatsbaar. Hij past in elke ruimte, je bergt hem gemakkelijk op onder bijvoorbeeld je bureau.

Altijd een zadelstoel die bij jou past
Of je nu aan een laag of hoog bureau werkt of iets er tussenin. Of je nu werkt als baliemedewerker, tekstschrijver of kleuterjuf. Houdt van warmrood, okergeel, knalroze of diepgroen. Thuis werkt of op kantoor. Er is altijd een zadelstoel van Score die past bij jouw bouw, werkzaamheden en interieur.

menu Score

HÅG: Al sinds 1984 sterk in zadelkrukken.

HÅG Capsico zadelstoelen, zijn ontworpen om de mens in beweging te houden. De HÅG stoelen bootsen de beweging van het paardrijden na doordat het in principe schommelstoelen zijn.

U wordt geïnspireerd om in beweging te blijven; naar voren, naar achteren of zijwaarts. Wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.

De HÅG Capisco is een tijdloos designicoon. De revolutionaire zadelzitting en de unieke vormen zijn geïnspireerd op de houding van een ruiter. Dat biedt u eindeloze mogelijkheden om gezond te zitten of om half rechtop te staan.

 

menu HÅG

de logo's op deze pagina zijn gelinkt naar de fabrikant

Scroll naar boven