HÅG Creed

HÅG Creed - samensmelting van HÅG H04 en H05 bureaustoel

HÅG Creed bureaustoel

Met de HÃG Creed bureaustoel zijn de beste eigenschappen van de modellen H04 en H05 samengevoegd in 1 stoel. Bureaustoel Creed is dus  het beste van het beste! Het is een moderne klassieker met een knipoog naar de originele HÅG Credo.

Bureaustoel Creed: Stijlvol. Eigenzinnig. Legendarisch. 

Design: Peter Opsvik

HÅG Creed - H04 en H05

Eigenschappen

Creed - gebruiksvriendelijk

Creed bureaustoel is de meest gebruiksvriendelijke stoel want met maar één hendel en één draaiknop is de stoel zo in te stellen dat de stoel het merendeel van de gebruikers de maximale ondersteuning, beweging en variatie biedt.

Door deze draaiknop worden tegelijkertijd zowel zitdiepte, de hoogte van de rugleuning, het kantelpunt als ook de schommelweerstand ingesteld. De zogenaamde 4-in-1 verstelling.

HÅG Creed

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie HÅG Creed

De gebruiksaanwijzing van de HÅG Creed

Documentatie en downloads

Shopping Cart
Scroll naar top