HÅG H03 kantoorstoel

Bureaustoel ideaal voor meerdere gebruikers

HÅG H03 kantoorstoel

Design: Søren Yran

HÅG H03 kantoorstoel is ontworpen voor de moderne werkplekken waar gebruikers een kantoorstoel nodig hebben die probleemloos aangepast kan worden aan verschillende behoeften. HAG H03 is snel en eenvoudig aan te passen aan de persoonlijke wensen van de verschillende gebruikers, ongeacht gewicht of lengte.

Ideale kantoorstoel voor meerdere gebruikers of indien u uw bureaustoel regelmatig even verlaat.

HÅG – Dynamische ergonomie

Met een HÅG H03 kantoorstoel – die de bewegingen van het lichaam en vooral onze voeten volgt – kan de gebruiker zich concentreren op het werk, terwijl tegelijkertijd de spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie.

Een goede bloedcirculatie is essentieel voor een gezond lichaam en een goed concentratie vermogen. U beweegt uw hele lichaam zonder er zelfs maar bij stil te staan.

HAG H03 kantoorstoel
Kantoorstoel HAG H03 hier voorzien van armleggers

Fabrikant HÅG:

Flokk is een toonaangevende fabrikant van kwaliteitsmeubilair op de werkplek. HÅG is o.a. een van de productmerken van Flokk.

De kwaliteitsnormen van Flokk zijn hoog. De producten zijn getest volgens een aantal internationale kwaliteitsnormen voor functionaliteit, afmetingen, afwerking en duurzaamheid. Flokk is ook vastbesloten om te blijven pionieren in duurzame ontwikkeling. Iedere Flokk stoel is ontworpen en gemaakt volgens vijf basisprincipes:

Collectie HÅG H03 kantoorstoel

 

Productinformatie

Download: Factsheet HAG H03

Info: Stofferingen HÅG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.