menu

HÅG H03

HÅG H03 kantoorstoel, succesvol in het onderwijs

HÅG H03 kantoorstoel

HÅG H03 is ontworpen voor de moderne werkplekken waar gebruikers een kantoorstoel nodig hebben die probleemloos aangepast kan worden aan verschillende behoeften. H03 bureaustoel is snel en eenvoudig aan te passen aan de persoonlijke wensen van de verschillende gebruikers, ongeacht gewicht of lengte.

Ideale kantoorstoel voor meerder gebruikers of indien u uw bureaustoel regelmatig even verlaat.

Design: Søren Yran

Eigenschappen

H03 - dynamische ergonomie

Met een H03 kantoorstoel – die de bewegingen van het lichaam en vooral onze voeten volgt – kan de gebruiker zich concentreren op het werk, terwijl tegelijkertijd de spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie.

Een goede bloedcirculatie is essentieel voor een gezond lichaam en een goed concentratie vermogen. U beweegt uw hele lichaam zonder er zelfs maar bij stil te staan.

HAG H03 kantoorstoel

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie HÅG H03

Documentatie en downloads

Scroll naar top