HÅG Capisco Puls

Zadelstoel HÅG Capisco Puls - economisch en ergonomisch verantwoord

Zadelstoel HÅG Capisco Puls

HÅG Capisco Puls bureaustoel is ontworpen en gebaseerd op de legendarische HÅG Capisco zadelstoel. Deze Capisco Puls heeft een lichte en dynamische vormgeving en is perfect geschikt voor de nieuwe generatie gebruikers.

Voorzien van een kunststof zitting – geheel of gedeeltelijk bekleed – en afhankelijk van het type Capisco Puls inclusief kunststof rug.

Design: Peter Opsvik

Eigenschappen

De keuze van de econoom

Perfectie in elk detail

Zadelstoel HÅG Capisco Puls

We zijn allemaal gemaakt om te bewegen. Variatie en beweging op de werkplek is noodzakelijk want we brengen ons leven vaak zittend door. Zitten blokkeert de beweging en is daarom juist uitermate ongunstig voor ons welbevinden.

De Capisco Puls is een creatieve oplossing voor de traditionele kunststof bureaustoel of een vergaderstoel. Het is een moderne en flexibele zadelstoel waarvan de zitting van de stoel standaard is voorzien van een geïntegreerd kussen. Uitermate geschikt voor werkplekken met verschillende gebruikers. De vele kleurmogelijkheden zorgen voor een leuk een speels effect.

HÅG Capisco Puls

HÅG Capisco Puls gebaseerd op de legendarische HÅG Capisco zadelstoel

Zadelstoel HÅG Capisco Puls -Stofferingen

Type 8001: De bovenzijde van de zitting is leverbaar met alle standaard HÅG stoffering, behalve “Steelcut Trio en Paloma”.

Type 8002: De afneembare bekleding van de gehele bovenzijde van de zitting is leverbaar in Nexus, Sprint, Evida (skai by Hornschuch) of Puxx.

Type 8010: Bovenzijde van de zitting is leverbaar met alle standaard HÅG Stofferingen. 

Type 8020: De afneembare bekleding van de gehele bovenzijde van de zitting is leverbaar in Nexus, Sprint of Evida (skai by Hornschuch)

Zadelstoel HAG Capisco Puls

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie HÅG Capisco Puls

De gebruiksaanwijzing van de HÅG Capisco - Capisco Puls

Documentatie en downloads

Shopping Cart
Scroll naar top