Casala Lacrosse

Casala Lacrosse - functioneel en stabiel

Casala Lacrosse vergadertafels

Lacrosse vergadertafel van Casala is verkrijgbaar als tafel met een vast onderstel of als klaptafel. Leverbaar met verschillende bladvormen (rond, vierkant en rechthoekig) in vele maten en een keuze uit 6 soorten onderstellen.

Mogelijkheid tot inklappen, stapelen en koppelen maakt deze Lacrosse vergadertafel tevens ideaal voor evenementen, congressen, conferentiezalen, vergadercentra en vele andere toepassingen met wisselende opstellingen, zoals (school)kantines, zalen, scholings- en seminar ruimten.

Design: Jens Korte

Voordelen

  • Stabiele tafel
  • Leverbaar als vaste tafel of als klaptafel
  • Stapelt vlak doordat poten langs elkaar klappen en is hiermee plaats besparend
  • Vele variaties
  • Het tafelblad wordt ondersteund door twee aluminium steunbalken
  • Lacrosse is leverbaar in maar liefst zes verschillende type frames
  • Frontpanelen, bladoverbrugging, elektrificatie, tafel connectoren en zwenkwielen zijn optioneel leverbaar.

Eigenschappen

Casala Lacrosse

vast frame klaptafel

Casala Lacrosse vergadertafels – vaste tafels

Hebben de Lacrosse tafels uw voorkeur maar dan liever een tafel uitgevoerd met een vast frame – dan is dat ook mogelijk met de Lacrosse Fix.

De tafels met een vast frame zijn leverbaar in de uitvoering Lacrosse Fix I + II + III + V. Deze tafels zijn nestbaar, met een stapelbaarheid tot maximaal 8 tafels. Met uitzondering van de Lacrosse Fix III, deze tafel  is door zijn onderstel niet nestbaar.

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Lacrosse

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top