Lammhults Attach

Lammhults Attach een tafelsysteem zonder grenzen

Lammhults Attach tafel

Lammhults Attach is een tafelsysteem waar u vele kanten mee op kunt. Mede als gevolg van een brede keuze aan bladmaterialen en diverse kleurmogelijkheden voor de poten.

Maar ook qua bladvormen zijn er diverse mogelijkheden, want bent u op zoek naar een grote ronde bespreektafel met een doorsnede van 200cm. op maar 3 poten, of liever een niet al te grote vierkante tafel?  Of gaat uw voorkeur toch liever uit naar een stoere lange rechthoekige conferentietafel?

Met de vergadertafel Lammhults Attach is bijna alles mogelijk!

Design Attach: Troels Grum-Schwensen

Voordelen

  • Diverse bladvormen
  • Brede keuze aan materialen en kleuren voor bladen en poten 
  • Lange tafels horen tot  de mogelijkheden met blad uit 1 stuk tot max 290cm.
  • Tafel met weinig poten creëert veel vrije beenruimte
  • Steunbalken zijn te koppelen voor nog een langere tafelopstelling

Eigenschappen

Lammhults Attach
Lammhults Attach

Lammhults Attach - technologie & kunst

De Attach tafel heeft steunbalken en poten van gerecycled aluminium. De poten worden onder de tafel aan de steunbalken gekoppeld en zijn vervolgens met behulp van de zwaartekracht beveiligd.

Blad uit een stuk is er in een lengte van maximaal 290cm. en dit blad voorzien van slechts 4 poten resulteert tenslotte in een prachtige tafel! Door de steunbalken kunnen de bladen gekoppeld worden en zo krijgt u bijvoorbeeld een tafel van 5.80 meter op slecht 6 poten.

Lammhults Attach is leverbaar in diverse vormen (rond, vierkant en rechthoekig). Standaard met een tafelhoogte van 74cm. Zoekt u een andere maat of andere vorm, er is veel mogelijk, maar neemt u dan even contact met ons op!

 

Lammhults Attach FREEDOM

Lancering Stockholm Furniture Fair 2016

Het “Attach” tafelsysteem is sinds de lancering met groot succes ontvangen.  In een korte tijd heeft het tafelsysteem Attach wereldwijd al vele prestigieuze prijzen gewonnen:

  • The European Aluminium Award Competition te Düsseldorf: winnaar Design & Lifestyle categorie.
  • Bekroond met The Swedish Design Award
  • Goud bij de International Design Awards (IDA)
  • Winnaar van de IF Design Award 2017

Sinds het begin van 1945 in het kleine stadje Lammhult in het zuiden van Zweden ontwikkelt en produceert Lammhults tijdloze design meubels. Oprichter Edvin Ståhl.

Lammhults meubelen zijn unieke ontwerpen, gekenmerkt door innovatie en esthetisch bewustzijn, die nooit uit de mode raken.

Collectie Lammhults Attach

Documentatie en downloads

Scroll naar top