menu

Casala Lacrosse

Casala Lacrosse tafel - vast onderstel of klaptafel

Casala Lacrosse – vast onderstel of klaptafel

Casala Lacrosse kantinetafel is verkrijgbaar als tafel met een vast onderstel of als klaptafel. Leverbaar met verschillende bladvormen (rond, vierkant en rechthoekig) in vele maten en een keuze uit 6 soorten onderstellen.

De mogelijkheid tot inklappen, stapelen en koppelen maakt deze Casala Lacrosse kantinetafel ideaal voor evenementen, congressen en vele andere toepassingen met wisselende opstellingen, zoals (school)kantines, zalen en seminar ruimten.

Design: Jens Korte

Voordelen

  • Stabiele tafel
  • Leverbaar als vaste tafel of als klaptafel
  • Stapelt vlak doordat poten langs elkaar klappen en is hiermee plaats besparend
  • Vele variaties
  • Het tafelblad wordt ondersteund door twee aluminium steunbalken
  • Lacrosse is leverbaar in maar liefst zes verschillende type frames
  • Als de tafel ondersteboven wordt gehouden, zullen de poten niet automatisch uitklappen
  • De lange rubberen stapelbescherming voorkomt schade bij het stapelen van de tafels, wanneer de poten zijn ingeklapt 
  • 2 Transportwagens voor horizontaal en verticaal stapelen en vervoeren
  • Lacrosse Fix optioneel leverbaar met 2 onzichtbare wielen en kunststof in hoogte justeerbare glijders

Eigenschappen

Casala Lacrosse kantinetafel

Het ene moment een tafel, het andere moment een stapel, dat is Lacrosse. In één handeling met een handgreep kan de klaptafel ingeklapt worden zonder dat de gebruiker zich kan bezeren.

Om snel en eenvoudig de Lacrosse tafel te verplaatsten zijn de poten optioneel aan één zijde te voorzien van onzichtbare wieltjes, aan de andere zijde kunststof in hoogte justeerbare glijders (Lacrosse I + II + V)

De tafel staat als een huis en kan snel en veilig ingeklapt worden. De poten klappen langs elkaar en de tafel stapelt vlak en is hierdoor plaats besparend

Casala Lacrosse kantinetafel

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Lacrosse

Documentatie en downloads

Scroll naar top