menu

Casala Zeta

Casala Zeta een praktische tafel voor een kantine. Ook in stapelbare uitvoering of voorzien van 2 of 4 wielen.

Casala Zeta

De Zeta is een praktische tafel qua vorm, maatgeving en functionaliteit. Leverbaar in diverse afmetingen, vierkant of rechthoekig en stevig op de poten!

Tafel Zeta is voorzien van strakke en eenvoudige lijnen en deze geven de tafel een minimalistische uitstraling. Eventueel op wielen of in een stapelbare uitvoering.

Uitermate geschikt voor (school)kantines, in zalen of bij andere toepassingen met wisselende opstellingen.

Design: Gijs vandersluis

Onderstel Zeta

Indien de tafel Zeta regelmatig gestapeld gaat worden dan adviseren wij een chromen onderstel.

Bij het stapelen van de tafels is de kans groot dat de poten van de diverse tafels tegen elkaar aan komen. Aangezien chroom een harder materiaal is dan poedercoating is de kans op zichtbare beschadigingen kleiner indien u kiest een chromen onderstel. Poedercoating kan er mogelijk afbladderen na veelvuldig stoten.

Voordelen

  • Stabiele tafel
  • Optioneel leverbaar in nestbare uivoering
  • Optioneel leverbaar met 2 of 4 wielen onder de poten.
  • Verkrijgbaar in diverse maten 
  • Diverse blad- en framekleuren
  • Nette prijsklasse

Eigenschappen

Functionaliteit Casala Zeta

Zeta is een praktische tafel en dat laat zich zien in de mogelijkheid om de tafel uit te voeren als “nestbare” (stapelbare) tafel. Een dergelijke tafel is hierdoor dan ruimtebesparend. De Zeta tafels kunnen tot maar liefst 8 stuks gestapeld worden.

Moet de tafel regelmatig verplaatst worden dan bestaat er de daarbij nog de optie om de tafel uit te rusten met 2 of 4 wielen gemonteerd onder de poten waardoor dit verplaatsen nog eenvoudiger zal zijn.

Tafel Casala Zeta met 4 wielen

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Zeta

Documentatie en informatie

Scroll naar top