Casala Temo Fliptop

Casala Temo Fliptop - inklapbare verrijdbare tafel, flexibel en veelzijdig

Casala Temo Fliptop

Inklapbare verrijdbare tafel Temo Fliptop wordt door z’n wielen en opklapbaar blad zo mobiel dat de Temo tafel eenvoudig inzetbaar is bij wisselende opstellingen.

Een exclusief kenmerk van de Casala Temo Fliptop tafel is dat het opgeklapte tafelblad automatisch wordt geblokkeerd, waardoor vervoer en opslag van de tafels nog veiliger is. Tevens een bescherming van uw tafel bij het manoeuvreren in kleine ruimten.

Tafel Temo Fliptop kent een grote verscheidenheid aan vormen en maten. Sta- en loungetafels completeren het assortiment en zorgen ervoor dat de tafel prima kan worden ingezet bij tijdelijke opstellingen.

Design: Kressel + Schelle

Voordelen

  • Flexibel en veelzijdig in gebruik
  • Zo geplaatst, zo gestapeld
  • Snel, zonder kracht, zonder zwaar te tillen en door één persoon in de gewenste opstelling te configureren.
  • Grote verscheidenheid aan vormen en maten
  • Beschikbare T en Y poot uitvoeringen

Eén tafel, twee pootstellen

Temo Fliptop T

Temo Fliptop Y

Eigenschappen

Casala Temo Fliptop-genest

Casala Temo Fliptop - familie

Casala Temo Fliptop is niet alleen een inklapbare en verrijdbare tafel maar is onderdeel van de Temo familie. Een kleine ronde loungetafel of een hoge statafel, behoort ook tot de mogelijkheden bij Temo.

Afhankelijk van de maat tafel kan bij de Temo III het blad opgeklapt worden en zo kunnen de tafels genest opgeborgen worden. Om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen, kunnen ze optioneel worden uitgerust met wielen.

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie Casala Temo Fliptop

Documentatie en downloads

Scroll naar top