Howe Tempest Fliptop tafel

Howe Tempest Fliptop - tafel met verborgen wielen en kantelbaar blad

Howe Tempest Fliptop

Een Fliptop tafel is een verrijdbare tafel waarvan het blad klapbaar is (Fliptop mechaniek). Bij Tempest is eén van de T-poten tevens voorzien van onzichtbare wielen en één poot met in hoogte verstelbare glijders.

Deze Tempest tafel is door dit Fliptop mechanisme uitermate geschikt voor het gebruik in een multifunctionele kantine, vergaderruimte, trainings- of instructieruimte en in vergaderfaciliteiten. Overal waar flexibiliteit gevraagd wordt.

Design: Howe & Komplot Design

Voordelen

  • Hoge flexibiliteit door verrijdbaarheid en inklapbaar blad
  • Plaatsen of ontruimen zonder veel inspanning.
  • Eenvoudig door 1 persoon te hanteren
  • Fraaie vormgeving
  • Diverse bladvormen
  • Vele uitvoeringen mogelijk
  • Geen transportkar nodig
  • Wielen zijn onzichtbaar
  • Diverse accessoires

Eigenschappen

Howe Tempest Fliptop

Howe Tempest tafel is verrijdbaar en voorzien van een blad met een Fliptop mechaniek, hierdoor is de tafel verticaal stapelbaar (nestbaar) en door één persoon eenvoudig te verplaatsen.

Tempest met fliptop mechaniek is verkrijgbaar met diverse bladvormen en in vele maten. Zoekt u rechthoekig, half rond, V-vormig, trapezoid, vierkant, rond of een kwart ronde tafel? Met de Tempest is dit geen probleem!

Daarbij is Howe Tempest Fliptop een “zero-weight” tafelsysteem: Plaatsen of ontruimen zonder veel inspanning en bovendien kunnen alle onderdelen worden ontmanteld en gerecycled.

Howe Tempest fliptop

Tempest Fliptop

Tempest Howe

Tempest gestapeld

Howe Tempest Fliptop

Project in Kopenhagen

Howe Tempest Fliptop in combinatie met 40/4

Project in Denemarken

Werking Howe Tempest Fliptop

HOWE Furniture werd opgericht in 1928 in Connecticut door Harold Howe. Geïnspireerd door de vroege Bauhaus-beweging – en het principe van vormvolgfunctie – begon HOWE met het maken van  meubels die eenvoudig en buitengewoon flexibel waren.

Tegenwoordig worden alle internationale HOWE-activiteiten beheerd vanuit Denemarken Middelfart, met een sterke internationale verkoop en een uitgebreid leveringsnetwerk. HOWE a/s heeft dochterondernemingen in de VS, het VK, Frankrijk en Polen. HOWE is eigendom van CF Group.

De bedrijfswaarden van Howe die als basis gelden zijn:

Passie · Innovatie · Flexibiliteit · Focus · Menselijkheid

Collectie Howe Tempest Fliptop

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top