Klaptafel Casala Lacrosse

Klaptafel Casala Lacrosse - veilig, snel en stabiel

Klaptafel Casala Lacrosse

Klaptafel Casala Lacrosse is een stabiele tafel die snel en vooral veilig ingeklapt kan worden. Leverbaar met verschillende bladvormen (rond, vierkant en rechthoekig) in vele maten en een keuze uit 6 soorten onderstellen.

Mogelijkheid tot inklappen, stapelen en koppelen maken de klaptafels Lacrosse ideaal voor evenementen, congressen en vele andere toepassingen met wisselende opstellingen, zoals (school)kantines, zalen, scholings- en seminarruimten.

Design: Jens Korte

Voordelen

  • Stabiele tafel
  • Stapelt vlak doordat poten langs elkaar klappen
  • Vele variaties
  • Als de tafel ondersteboven wordt gehouden, zullen de poten niet automatisch uitklappen
  • De lange rubberen stapelbescherming voorkomt schade bij het stapelen van de tafels, wanneer de poten zijn ingeklapt 
  • 2 Transportwagens voor horizontaal en verticaal stapelen en vervoeren

Eigenschappen

Klaptafel Casala Lacrosse

Het ene moment een tafel, het andere moment een stapel, dat is Lacrosse. In één handeling met een handgreep kan de klaptafel ingeklapt worden zonder dat de gebruiker zich kan bezeren.

De tafel stapelt vlak en hierdoor plaats besparend. De poten van deze tafels klappen langs elkaar.

Om snel en eenvoudig de Lacrosse tafel te verplaatsten zijn de poten optioneel aan één zijde te voorzien van wieltjes (Type Lacrosse I + II + V)

Het tafelblad van deze Lacrosse is tevens leverbaar in een lichtgewicht variant, optioneel met een rubber stootrand om beschadigingen te voorkomen. Staat deze tafel u aan maar wilt u deze liever met een vast onderstel, kijk ook eens bij Lacrosse kantinetafel

klaptafel casala lacrosse

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair naast een goed design ook veel comfort en gebruiksgemak biedt.

Het meubilair wordt grotendeels geproduceerd in Nederland en Duitsland. De onderdelen worden geleverd door hoogwaardige leveranciers. Mede hierdoor voldoet het meubilair aan de allernieuwste technische ontwikkelingen en wordt het met de grootste zorg vervaardigd. 

Dankzij de opgestelde kwaliteitseisen en controle van productieprocessen staat Casala meubilair garant voor een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Collectie klaptafel Casala Lacrosse

Documentatie en downloads

Winkelwagen
Scroll naar top