Magnus Olesen Flow

Flow is een modulair zitsysteem in diverse uitvoeringen!

Magnus Olesen Flow

Design: Busk+Hertzog, Architekten MAA MDD

Flow ontvangstmeubilair bestaat uit een modulair zitsysteem, dat dankzij vier basiselementen in allerlei configuraties kan worden opgesteld: rond, slinger, in rijen of als dubbele bank. Daarbij zijn de elementen te combineren met armleggers en tafels, zowel tussen als aan het eind van de elementen.

Flow ontvangstmeubilair is toepasbaar in receptieruimtes, foyers, wachtruimtes, loungeruimtes en ook voor de wooninrichting.

Flow ontvangstmeubilair

De zitting en rug van de Flow elementen zijn volledig gestoffeerd. Aan de voorkant heeft u de keuze tussen wel of niet de uitvoering met een “gewatteerde” look.

De zitting en de rug lopen vloeiend  in elkaar over, het onderstel is iets terug geplaatst uit 2 overwegingen: als design detail en ten tweede als scheiding tussen de gestoffeerde elementen wanneer deze gekoppeld staan.

Flow ontvangstmeubilair is verkrijgbaar als stoel, als bank of als 1/4 element met gebogen vorm. Wel of niet voorzien met armlegger.

Dit alles met een zithoogte van 42cm.

Flow de modulaire ontvangstbank
Flow de wachtbank voor o.a openbare ontvangstruimtes

Sputnik bijzettafel ter completering van het Flow ontvangstmeubilair

Een fraaie combinatie ter completering van het Flow ontvangstmeubilair zijn de Sputnik tafels. Het blad wordt geleverd in Duropal Compact laminaat met zwarte kern.

Sputnik tafels zijn leverbaar in 3 verschillende hoogtes (50-40-30cm) en diameters (Ø 40-60-90cm). Deze Sputnik tafels kunnen in combinatie of individueel worden ingezet.

Fabrikant Flow ontvangstmeubilair en Sputnik lage tafels

Het meubilair van Magnus Olesen wordt voortdurend getest zodat men voldoet aan de hoogste eisen van Danish Furnituremakers Quality Control. De kwaliteit van het ontvangstmeubilair van Magnus Olesen is gebaseerd op een simpel principe :

only the best is good enough!

modulair wachtmeubilair Flow
Magnus Olesen Flow het modulaire zitsysteem..

Collectie Flow en Sputnik lage tafels

Productinformatie

Download: Brochure Magnus Olesen Flow

Download: Brochure Sputnik

Info: Magnus Olesen Kleuren

Info: Magnus Olesen Stoffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.