RBM Ana

Ana zaalstoel, veel stoel voor weinig geld

Ana zaalstoel

Ana zaalstoel is een populaire Scandinavische 4-poots stoel voorzien van kunststof kuip zonder armleggers, geschikt voor bijvoorbeeld zalen, aula’s en kantines en cafetaria’s. Met de Ana krijgt u veel stoel voor uw geld!

Stoel Ana is een populaire stoel die zorgt voor een levendige sfeer in conferentieruimtes, kantines, vergaderzalen en koffiecorners.

Design: Tias Eckhoff

Voordelen

  • Nette prijs
  • Eenvoudig te stapelen
  • Koppelbaar
  • Ergonomisch gevormde zitting
  • Kleurrijk
  • Frames leverbaar in kleuren zitschaal
  • Transportwagen

Eigenschappen

Ana zaalstoel

RBM Ana met z’n eenvoudige en strakke design is een tijdloze voltreffer, die overal ingezet kan worden.  De stoel is voorzien van een ergonomisch gevormde zitting, eenvoudig in rijen op te stellen en middels koppelingen en makkelijk te stapelen.

Ana kan geleverd worden met bijpassend frame kleur.

Bij de  Ana zaalstoel heeft u een keuze qua soort koppeling; een vast gelaste koppeling (zwart, aluminium gelakt of chroom) aan het frame van de Ana stoel af fabriek of een losse zwarte kunststof koppeling die u op de beide poten klikt, deze is los afneembaar.

De kunststof zitschalen zijn er in 7 kleuren en aan u de keuze qua onderstel: in aluminium of chroom of in kleur bijpassend aan de zitschaal. 

RBM Ana stoel is in het bezit van de volgende certificaties: Environmental Product Declaration (EPD), getest en gecertificeerd volgens EN 16139, EN 1729 en Möbelfakta (Zweden) en gecertificeerd volgens GREENGUARD (milieucertificaat).

Ana zaalstoel

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. Flokk is eigenaar van diverse merken op het gebied van kantoormeubilair.

De kern van Flokk is lange termijn perspectief. Alle producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur.

Vaak onderscheiden en gecertificeerd voor de niet aflatende inspanningen op dit gebied.

Collectie RBM Ana

Documentatie en downloads

Scroll naar top