Lammhults Campus

Lammhults Campus zaalstoel een stoel van hoge kwaliteit

Lammhults Campus zaalstoel

Lammhults Campus is een stapelbare en koppelbare stoel van hoge kwaliteit. Leverbaar in 2 uitvoeringen: hout en kunststof. Beide type stoelen naar keuze uit te voeren met of zonder armleggers.

Campus & Campus Air stoelen – al meer dan 25 jaar een topper.

Design: Peter Hiort-Lorenzen & Johannes Foersom

Voordelen

  • Een keuze in uitvoering hout of kunststof
  • 4-poots of draadstaal frame
  • Uitvoering met of zonder armleggers
  • Koppelbaar
  • Campus stoelen zijn voorzien van het Nordic Eco-label
  • Fraaie vormgeving in combinatie met goed zitcomfort

Eigenschappen

Lammhults Campus versus Campus Air

Het verschil tussen de Campus en de Campus Air is de uitvoering van zitting en rug.

Bij de Lammhults Campus is de zitting en rug uitgevoerd in beuken, berken, eiken of walnoot. Beitsen in standaard kleuren behoort ook tot de opties. Daarbij tevens de mogelijkheid tot gestoffeerde zitting of zitting +rug, 4-poots of draadstaalframe.

Campus Air is voorzien van een glasfiber versterkt polyamide rug en zitting. Leverbaar in 8 kleuren. Deze stoel kan geleverd worden met een gestoffeerde zitting. Tevens heeft u ook hier de keuze tussen een 4-poots frame of draadstaalframe.

Beide stoelen kunnen bovendien naar keuze uitgevoerd worden met of zonder armleggers.

Lammhults Campus zaalstoel - koppeling

Het koppelen van de Lammhults Campus zaalstoel gebeurt middels een “quick lock” (24-28cm) welke bevestigd is onder de zitting van de stoel.

Indien uw voorkeur uitgaat naar een stoel met schrijfblad is dit alleen mogelijk bij de Campus stoel. De houten armlegger wordt dan vervangen door een zwarte polyurethane armlegger daar het schrijfblad hierop gemonteerd is. Mochten deze stoelen gekoppeld moeten worden dan zijn hiervoor speciale koppelingen.

Lammhults Campus zaalstoel

Sinds het begin van 1945 in het kleine stadje Lammhult in het zuiden van Zweden ontwikkelt en produceert Lammhults tijdloze design meubels. Oprichter Edvin Ståhl.

Lammhults meubelen zijn unieke ontwerpen, gekenmerkt door innovatie en esthetisch bewustzijn, die nooit uit de mode raken.

Collectie Lammhults Campus

Documentatie en downloads

Scroll naar top