24Uurs bureaustoel Bioswing 560 wordt geadviseerd bij continu gebruik. Deze bureaustoel is uitgerust met een speciaal pendelsysteem. Dit systeem zorgt voor een continue horizontale beweging van het zitvlak. Deze continue beweging resulteert in wisselende spanningen in de tussenwervelschijven, hetgeen belangrijk is voor een gezonde rug.

Het Bioswing zitsysteem is als beste uit de test gekomen bij een onafhankelijk onderzoek van het Duitse BGIA “Instituut voor Arbeid en Veiligheid en ongevallenverzekering” en het Nederlandse TNO Arbeid. Testrapport vind u onderaan deze pagina.

Voordelen bureaustoelen Haider Bioswing

Bioswing Pendelmechanisme 24uurs bureaustoel Bioswing 560

Lang een statische houding aannemen resulteert in vermoeidheid en klachten. Het menselijk lichaam is gemaakt om te bewegen. Het Pendelsysteem onder de Bioswing bureaustoelen stimuleert continue kleine bewegingen waarvan de uitslag door de zwaartekracht wordt beperkt wat zorgt voor een positieve uitwerking op de wervelkolom.
Dit zitsysteem van de Haider Bioswing bureaustoelen zorgt voor een optimale houding en een continue beweging. De spieren worden voortdurend gestimuleerd en de tussenwervelschijven zakken niet in. De Haider Bioswing bureaustoelen voorkomen rugpijn door hun pendelmechaniek.
Daarnaast is de 24uurs bureaustoel Bioswing 560 voorzien van Free Float mechanisme. Dit zorgt ervoor dat de rugleuning en zitting onafhankelijk van elkaar bewegen. Resultaat is een open en natuurlijkere houding in combinatie met een grotere variatie in de beweging van de gebruiker.

Specificaties 560 24H

Opties

Productinformatie

Download:Brochure Bioswing

Download:Handleiding Bioswing 550/560

Download:Haider Stoffenkaart

Info:Testrapport Speciale Ergonomische Bureaustoelen

Info:Flyer Testwinnaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.